🔥İndirim Veggieg 4k 60hz 18gbps HDR Arc Hdcp HDMI 2.0 Kablo 2 Metre 166 TL

Bu marka iyi bir marka değil bana kalırsa

Bu marka iyi bir marka değil bana kalırsa
Display port kablolarını kullanıyorum baya kaliteli. Hangi ürünlerini kullandınız veya ne biliyorsunuz? Bizde söyleyin de neden böyle düşündüğüzü bilelim hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Display port kablolarını kullanıyorum baya kaliteli. Hangi ürünlerini kullandınız veya ne biliyorsunuz? Bizde söyleyin de neden böyle düşündüğüzü bilelim hocam.
Bende ethernet kablosu vardi bu markanin hemen bozuldu ama yinede bu hdmi kablsounu alicam ihtiyacim var

• Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
  • Beğen
Thanderbold 4, DP ve HDMI kablolarını kullandım sorun yaşamadım ben.

• Beğen
Bunları kullanıyorum, ses kabloları direk kalitesiz dip ses ve cızırtı yapıyorlar yalıtımları çok kötü. Ethernette bir sorun yok, gerçi tv boxta kullanıyorum bir zahmet olmasın. Dp kablosu sıkıntılı 4k 240 hz de git geller ve hatırlayamadığım sorunları vardı değiştirince düzelmişti. Basit bir çinli firma ürünleri kaliteli değil. Zaten kaliteli kablolar bu kadar ucuza da satılmaz.
1783876963378.webp

• Beğen
Bunları kullanıyorum, ses kabloları direk kalitesiz dip ses ve cızırtı yapıyorlar yalıtımları çok kötü. Ethernette bir sorun yok gerçi tv boxta kullanıyorum bir zahmet olmasın. Dp kablosu sıkıntılı 4k 240 hz de git geller ve hatırlayamadığım sorunları vardı değiştirince düzelmişti. Basit bir çinli firma ürünleri kaliteli değil. Zaten kaliteli kablolar bu kadar ucuza da satılmaz.
Alıntıyı görüntüle
Aynı display port kablosunu kullanıyorum hocam ben bir sıkıntı yaşamadım daha 5-6 aydır. Doğrudur illaki kötü ürünleri vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,852
Üyeler
199,235
Son üye
muco:^)

Geri