Çözüldü✓ Manyetik Klavye Önerisi

memo1940

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba max 5k ya kadar manyetik klavye arıyorum araştırdım biraz kararsız kaldım bazılarında fikrinizi almak istedim yada farklı önerisi olan varsa paylaşabilir. Genel olarak cs2 oynuyorum..

AK680 max he 2.500
Aula hero 68 he 2.500
Ace 68 esports white 3.500
Atk rs6 air 4.650
Atk 68rx 4.650
Atk rs7 5.000

Fiyat aralığı kafama takılmıyor şekil olarak hepsi hoşuma gidiyor. Ama yazılım, kullanım, tuş sesi vs yardımcı olursanız sevinirim kullanıcı yorumları olursa

Herkes Wraith öneriyor da ben şu an indirimde olan mekanik klavyeyi aldım.

Herkes Wraith öneriyor da ben şu an indirimde olan mekanik klavyeyi aldım.
Wraith kötü yorum çok gördüm o yüzden düşünmüyorum kral

Qbz75 - Rs7 Air - Rs6 Air iyilerdir. Qbz ses ve tuş hissiyatı açısından bir tık öndedir. Atklar firmware olarak qbz den hızlı olsalarda hissedilir bir fark yoktur. W75 parasının klavyesi değildir.

Qbz75 - Rs7 Air - Rs6 Air iyilerdir. Qbz ses ve tuş hissiyatı açısından bir tık öndedir. Atklar firmware olarak qbz den hızlı olsalarda hissedilir bir fark yoktur. W75 parasının klavyesi değildir.
Yani rs7 6 air olur mu attıklarım arasında hocam

Rs7 air alacaktım rengi yoktu rs6 air sipariş verdim..

Merhaba max 5k ya kadar manyetik klavye arıyorum araştırdım biraz kararsız kaldım bazılarında fikrinizi almak istedim yada farklı önerisi olan varsa paylaşabilir. Genel olarak cs2 oynuyorum..

AK680 max he 2.500
Aula hero 68 he 2.500
Ace 68 esports white 3.500
Atk rs6 air 4.650
Atk 68rx 4.650
Atk rs7 5.000

Fiyat aralığı kafama takılmıyor şekil olarak hepsi hoşuma gidiyor. Ama yazılım, kullanım, tuş sesi vs yardımcı olursanız sevinirim kullanıcı yorumları olursa
Akko monsgeek fun60 ultra kullandım 2 kötü yanı vardı benim kullandığımın ilki şarj yüzdesi yoktu sarj azaldığında esc tuşu kırmızı yanıp sönüyodu 2. Kötü yanı kırmızı yanıp sönmeye başlayınca klavye kendini kitliyo gibi bir şey oluyodu en son hangi tuşa bastiliysan onda takılı kalıyodu oda kablosunu bağladığında düzeliyordu onun harici de bir sorun yoktu fazlasıyla iyiydi klavye o yüzden önerebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,001
Üyeler
199,072
Son üye
Chayrex

Geri