Yardım Realme Gt2 Pro Şarj Kablosu Sorunu

uomerlutfi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,257
Dostlar kablomda kopukluk var bu yüzden cıhaz sarj almıyor baska marka model kablo kullandıgımızda ıse batarya saglıgı cok ko0tu duruma dustu ve cıhaz asırı ısıdırıyor Sarj kablosu bulamıyorum hıc bır yerde uygun bılgısı olanlar yardımıcı olursa sevınırım

Dostlar kablomda kopukluk var bu yüzden cıhaz sarj almıyor baska marka model kablo kullandıgımızda ıse batarya saglıgı cok ko0tu duruma dustu ve cıhaz asırı ısıdırıyor Sarj kablosu bulamıyorum hıc bır yerde uygun bılgısı olanlar yardımıcı olursa sevınırım
eğer lehim bilgin varsa yapa bantladı olur kabloları ısıyla daralan makaron ile tamir edebilirsin yada kablo önerebilirim istediğin özellikleri yaz

eğer lehim bilgin varsa yapa bantladı olur kabloları ısıyla daralan makaron ile tamir edebilirsin yada kablo önerebilirim istediğin özellikleri yaz
lanet marka da kablo larında çip var orjınal olmadıkdan sonra hıc bır işe maalesef yaramıyo

lanet marka da kablo larında çip var orjınal olmadıkdan sonra hıc bır işe maalesef yaramıyo
Realme GT 2 Pro modelinin 65W SuperDart / SuperVOOC hızlı şarj protokolünü tam performansla destekleyen en popüler üçüncü taraf markalar ve kablo seçenekleri aşağıda listelenmiştir. Bu özel protokol, BBK Group çatısı altındaki Oppo ve Realme markaları tarafından ortak kullanıldığı için Oppo logolu lisanslı ürünler telefonunuzla kusursuz çalışır.

oppoda olur muş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu çakma sanırım

Orijinal 2. el olmadıkça bulamazsın ki satılmıyor olması lazım çünkü bende realme gt2 kullanıyorum ama benim kablo henüz saglam
temu dan almıstım zamanında elımde eskı kablolardan bazılarında da bu cıp var ama orjınal olmadıgı ıcın verım vermıyor

Geri