GokteUcanBaluk
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
3 saniye basılı tut üstüne. Renkler gidip geldiğinde knob modu değişmiş oluyor.klavye ulaştı elime bu sağ üstteki şeyi ses arttırıp azaltmak için ayarlayamıyor muyuz?
3 saniye basılı tut üstüne. Renkler gidip geldiğinde knob modu değişmiş oluyor.klavye ulaştı elime bu sağ üstteki şeyi ses arttırıp azaltmak için ayarlayamıyor muyuz?
ayarlansa ne olacak hocam. o kadar kaygan bir yüzey yapmışlar ki çevirmek zorklavye ulaştı elime bu sağ üstteki şeyi ses arttırıp azaltmak için ayarlayamıyor muyuz?
benim de tıpatıp aynı yer. Ama bende enter da sürtüyorSürttüğü yerde burası hocam.
Enter harici kullanılmayan tuslar beyler sağ shift ctrl falan ne zaman kullandınız en son. Benimkini kontrol edeyim enterda sorun varsa iade edecegiz muhtemelen.space de bir şey yok, enterda, sağ shiftte, sağ yön tuşu sorunlu bende. Özellikle sağ shift baya sürtüyor bu arada.
enterda da sürtme var. sağ altta. bakın iz yapmıştırEnter harici kullanılmayan tuslar beyler sağ shift ctrl falan ne zaman kullandınız en son. Benimkini kontrol edeyim enterda sorun varsa iade edecegiz muhtemelen.
Benimki evde akşam gidince bakacagım. Ama hala 1 2 gün kullanınca düzelecegini düşünüyorum.enterda da sürtme var. sağ altta. bakın iz yapmıştır
Yön tuşları bazı oyunlar + belge, kod yazarken kullanılıyor sağ shift kullanılmıyo evet ama enterda sıkıntı olması en üzücüsü.Enter harici kullanılmayan tuslar beyler sağ shift ctrl falan ne zaman kullandınız en son. Benimkini kontrol edeyim enterda sorun varsa iade edecegiz muhtemelen.
Enter harici sıkıntı yapmaz bana. Dediğiniz gibi enter büyük sorun. 1 2 dk spam atın tuşa bence bir yerden sonra geçecekYön tuşları bazı oyunlar + belge, kod yazarken kullanılıyor sağ shift kullanılmıyo evet ama enterda sıkıntı olması en üzücüsü.
Çok sanmıyorum düzeleceğini ama deneyin isterseniz anca zımpara ile keycapin köşeyi zımparalarsanız ki bu seferde keycap garip olacak. Ayrıca tüm ürünlerin böyle çıkması da garip.Benimki evde akşam gidince bakacagım. Ama hala 1 2 gün kullanınca düzelecegini düşünüyorum.
Keycapsel bir sorun varsa öğrenirim. 2 3 tane farklı keycap ile deneyip haber veririm.Çok sanmıyorum düzeleceğini ama deneyin isterseniz anca zımpara ile keycapin köşeyi zımparalarsanız ki bu seferde keycap garip olacak. Ayrıca tüm ürünlerin böyle çıkması da garip.
Anladığım kadarıyla kasanın kesiminde sorun var 1 2 dk spam ile düzelmez o sorunEnter harici sıkıntı yapmaz bana. Dediğiniz gibi enter büyük sorun. 1 2 dk spam atın tuşa bence bir yerden sonra geçecek
belki düzelir ama bana klavye de çok çok kaliteli gelmedi. parasına göre belki ama yine beklentim yüksekti.Enter harici sıkıntı yapmaz bana. Dediğiniz gibi enter büyük sorun. 1 2 dk spam atın tuşa bence bir yerden sonra geçecek
Hocam magegge markasından çok bir şey beklememek lazım f/p ürünler üretiyorlar, bütçeniz varsa iade edin Leobog Hi75C Pro alın bence.belki düzelir ama bana klavye de çok çok kaliteli gelmedi. parasına göre belki ama yine beklentim yüksekti.