❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

space de bir şey yok, enterda, sağ shiftte, sağ yön tuşu sorunlu bende. Özellikle sağ shift baya sürtüyor bu arada.
Enter harici kullanılmayan tuslar beyler sağ shift ctrl falan ne zaman kullandınız en son. Benimkini kontrol edeyim enterda sorun varsa iade edecegiz muhtemelen.

Enter harici kullanılmayan tuslar beyler sağ shift ctrl falan ne zaman kullandınız en son. Benimkini kontrol edeyim enterda sorun varsa iade edecegiz muhtemelen.
Yön tuşları bazı oyunlar + belge, kod yazarken kullanılıyor sağ shift kullanılmıyo evet ama enterda sıkıntı olması en üzücüsü.

Yön tuşları bazı oyunlar + belge, kod yazarken kullanılıyor sağ shift kullanılmıyo evet ama enterda sıkıntı olması en üzücüsü.
Enter harici sıkıntı yapmaz bana. Dediğiniz gibi enter büyük sorun. 1 2 dk spam atın tuşa bence bir yerden sonra geçecek

Benimki evde akşam gidince bakacagım. Ama hala 1 2 gün kullanınca düzelecegini düşünüyorum.
Çok sanmıyorum düzeleceğini ama deneyin isterseniz anca zımpara ile keycapin köşeyi zımparalarsanız ki bu seferde keycap garip olacak. Ayrıca tüm ürünlerin böyle çıkması da garip.

Çok sanmıyorum düzeleceğini ama deneyin isterseniz anca zımpara ile keycapin köşeyi zımparalarsanız ki bu seferde keycap garip olacak. Ayrıca tüm ürünlerin böyle çıkması da garip.
Keycapsel bir sorun varsa öğrenirim. 2 3 tane farklı keycap ile deneyip haber veririm.

belki düzelir ama bana klavye de çok çok kaliteli gelmedi. parasına göre belki ama yine beklentim yüksekti.
Hocam magegge markasından çok bir şey beklememek lazım f/p ürünler üretiyorlar, bütçeniz varsa iade edin Leobog Hi75C Pro alın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,798
Üyeler
199,223
Son üye
urued

Geri