45.000tl Hazır Sistem Önerisi

Ykb2013

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
45000
Beni uzun yıllar götürsün 1080p de iyi çalışsın aaa oyunlar oynicam

Hocam intelli sistemler şuan yok yani bu bütçede onlar genellikle kampyanalı oemlerde 43 44 45 geliyor u225f li fps oyunumu oynıcaksınız hocam
Hertürlü oyun oynarım aaa da oynarım fps de oynarım indie de oynarım

İntelli olanlar neler daha mı ucuz?
İntel Ultra 225F versiyonları var ama fiyata baktığımızda aynı fiyatlara denk geliyor.
Kısaca arkadaşın dediği gibi 7500F ile 225F aşağı yukarı aynı fiyata geliyorsa AMD platformu daha mantıklı.
İntel kafasına göre sürekli platform değiştiriyor, oyun performansı desen İntel'den geride, AMD işu an AM5 platformu ile 5 sene yükseltme yapmadan kullanırsın. İlerde +1 16GB ram eklersin mis gibi olur 32GB.

n11'den Game Garaj Prime S75 R5-7500F 16 GB 1 TB SSD RX9060XT Dos Masaüstü Oyuncu Oem Paket Bilgisayarı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://m.n11.com/urun/game-garaj-p...saustu-oyuncu-oem-paket-bilgisayari-130024715 hocam bu nasıl sizce bu mu yoksa itopya olan mı?
İntel Ultra 225F versiyonları var ama fiyata baktığımızda aynı fiyatlara denk geliyor.
Kısaca arkadaşın dediği gibi 7500F ile 225F aşağı yukarı aynı fiyata geliyorsa AMD platformu daha mantıklı.
İntel kafasına göre sürekli platform değiştiriyor, oyun performansı desen İntel'den geride, AMD işu an AM5 platformu ile 5 sene yükseltme yapmadan kullanırsın. İlerde +1 16GB ram eklersin mis gibi olur 32GB.

hocam monitör önerir misiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Max 5k olacak şekilde
Benim favoriye eklediğim yükseklik ayarı olan modeller var.
Faozen diye bir model var çok önerilen.
Atıyorum alta bir araştırın sorun foruma..

AOC'nin 2 modeli var 200 hz

Benim favoriye eklediğim yükseklik ayarı olan modeller var.
Faozen diye bir model var çok önerilen.
Atıyorum alta bir araştırın sorun foruma..

AOC'nin 2 modeli var 200 hz
Hareket etmesine gerek yok zaten monitör ayagı alıcam ve hoğorlore de gerek yok başka alternatif var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,668
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri