Sivrisinek ve Sinek Kovucu Cihaz Önerisi ?

BÖCEK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
Yazın başımızın belası olan özellikle sivrisineklere ve sineklere karşı bir cihaz lazım. O kokulu prize takılan şeyler işe yaramıyor elektrikli fln olsa daha işe yarar galiba eğer biliyorsanız böyle bir cihaz önerilerinizi beklerim bütçe 2bin gerekirse birazdaha artırırım

Yazın başımızın belası olan özellikle sivrisineklere ve sineklere karşı bir cihaz lazım. O kokulu prize takılan şeyler işe yaramıyor elektrikli fln olsa daha işe yarar galiba eğer biliyorsanız böyle bir cihaz önerilerinizi beklerim bütçe 2bin gerekirse birazdaha artırırım
onun yerine camlara sineklik taktirsaniz daha iyi ve sağlıklı bi fiyat alın ustalardan bence kafanıza yatarsa yaparsiniz

onun yerine camlara sineklik taktirsaniz daha iyi ve sağlıklı bi fiyat alın ustalardan bence kafanıza yatarsa yaparsiniz
Köydeyiz hocam heryerden giriyorlae
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende
Şu tarz bir şey çok işe yarıyor. Vatandan almıştık köy için odada uçan böcek bırakmıyordu.
İlla bunu al demiyorum ilk bulduğum ilan diye attım.
Böyle bişey almayı düşünüyordum hocam şu güzel midir https://ty.gl/3g30yz71bajkk

nick yorum

bi yolunu buluyolar yine de özellikle bahçeliyse ev
evin kapi pencere dışında girişi yok o yüzden biz rahatız. apartmandayız ama bahçeli evdede olsak sıkıntı olmaz bence

Sineklik al ben aldım kafam rahat

Buda çok ucuz oldu hocam galiba işe yararmı bilmiyorum bize 1 tane lazım

Benim kullandığımın aynısı değil ama yorumları iyi. Alınabilir.
Bende baktım işe yaramış baya yorumları iyiydi

Sineklik al ben aldım kafam rahat
Geçici çözüm düşünüyoruz hocam

Geri