Ahıra Girmiş Ayakkabinin Kokusu Nasıl Geçirilir

hekimoğlu adayı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
722
Uygunsuz Dil
maalesef bir ******** yüzünden iş bahanesiyle ahıra çuval taşıdım. ayakkabı bok kokuyor bildiğin ahır boku kokuyor nasıl düzelir . spor ayakkabı beyaz sentetik deri , makineye atilabilecek türden değil bu kokuyu nasıl gideririm.

olm gülmeyin lan
maalesef bir ******** yüzünden iş bahanesiyle ahıra çuval taşıdım. ayakkabı bok kokuyor bildiğin ahır boku kokuyor nasıl düzelir . spor ayakkabı beyaz sentetik deri , makineye atilabilecek türden değil bu kokuyu nasıl gideririm.

sil dışını mendille
ciddi yazmadin biliyom ama anlatayim yine
. fırçaya 3 kere bulaşık deterjanı döktüm dışı tertemiz ama koku var sonra sirkeli suya karbonat attim dis fircasi ike fircaladim ama bide içine karbonat attım beklicez artık bu da olmazsa o adamın arabasinin üstüne bırakcam boka batırıp

ciddi yazmadin biliyom ama anlatayim yine
. fırçaya 3 kere bulaşık deterjanı döktüm dışı tertemiz ama koku var sonra sirkeli suya karbonat attim dis fircasi ike fircaladim ama bide içine karbonat attım beklicez artık bu da olmazsa o adamın arabasinin üstüne bırakcam boka batırıp
ciddi yazmıştım aslında, son dediğinden başka çözüm kalmamış sanki içine sinmiş

Bok kokusu çok keskin bir koku olduğundan mütevellit ondan daha keskin olan sirkeyi bi sprey şişesine doldur sonra fıs fısla ayakkabıya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,698
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri