indirimneden 3k fark var
17 daha mantıklı gibiortalama 63k olan iphone 16
Apple garantili ise ve tr cihaz ise neden alınmasın?ortalama 63k olan iphone 16 bimde 60k alınır mı? neden 3k fark var
niye boş yere fazladan para versin? kim niye telefonunu nereden aldın diye sorsun? niye alınmasın? türkiye garantili cihaz işteBimden telefon alınır mı ya. Elindeki telefonu nereden aldın diye soracaklar, bim den aldım diyeceksin bütün karizması bozuluyor işin. Alınmaz bence
Apple dan MediaMarkt dan ya da Amazon'dan alın
Ne alakası var yani nerede ucuzsa oradan alınır kim neden nereden aldın diye sorsun ve biri bundan neden bundan rahatsız olur yani?Bimden telefon alınır mı ya. Elindeki telefonu nereden aldın diye soracaklar, bim den aldım diyeceksin bütün karizması bozuluyor işin. Alınmaz bence
Apple dan MediaMarkt dan ya da Amazon'dan alın
nvidia al dedi sandım konuya girerkenNe alakası var yani nerede ucuzsa oradan alınır kim neden nereden aldın diye sorsun ve biri bundan neden bundan rahatsız olur yani?
ulan kaç ay sonra foruma girdim aynı eleman yine boş konuşuyor, güzel tespitnvidia al dedi sandım konuya girerken
daha beter olduulan kaç ay sonra foruma girdim aynı eleman yine boş konuşuyor, güzel tespit