🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş

Yukosss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
554
Merhaba arkadaşlar güzel bir hizmet ile geldim.

Sıcak fırsatlarda saçma sapan reklam panolu T-shirtlere 500-600tl paralar veriliyor çoğu zaten polyester ve dandik kumaşlardan. Size kendiminde alışveriş yapıp T-Shirtlerini giydiğim markayı atıyorum Paen. Eski adı Mugo , Mustafa Namoğlu kuruluşudur belki bilen biliyordur.

*Saçma sapan Tshirtlere o paraları verceğinize şuan sepette 365TL + %10 İndirim Kodu (YAZ10) ile 328.05 TL ye %100 Pamuk ve 240 GSM ağırılığında tok kumaş Tshirt satıyorlar dikişler falan kalite alan pişman olmaz + ref.

* İndirim Kodu: YAZ10 *

1784134300142.webp

Sadece tavsiye ve indirim konusudur bir reklam falan değil, adam akıllı giyinsin gençler iyi forumlar.

Kalıplar Oversize ama o kadar değil zaten yıkandıktan sonra biraz çekiyor pamuk olduğu için yıkama önerisine göre yıkayın.

85 Kilo üstüyseniz iriyseniz XL Alın direkt. Ek olarak T-Shirt fotoğraflarını da ekliyorum inceleyebilirsiniz kalitesini.

Ekler

• IMG_3849.webp
    IMG_3849.webp
    987.4 KB · Hit: 252
  • IMG_3847.webp
    IMG_3847.webp
    901.2 KB · Hit: 251
  • IMG_3848.webp
    IMG_3848.webp
    619.7 KB · Hit: 254
  • IMG_3851.webp
    IMG_3851.webp
    1.2 MB · Hit: 251
  • IMG_3850.webp
    IMG_3850.webp
    1.2 MB · Hit: 247
Son düzenleme:
Aldim dostum tesekkur ederim.

Merhaba arkadaşlar güzel bir hizmet ile geldim, Sıcak fırsatlarda saçma sapan reklam panolu T-shirtlere 500-600tl paralar veriliyor çoğu zaten polyester ve dandik kumaşlardan. Size kendiminde alışveriş yapıp T-Shirtlerini giydiğim markayı atıyorum Paen. Eski adı Mugo , Mustafa Namoğlu kuruluşudur belki bilen biliyordur.

Saçma sapan tshirtlere o paraları verceğinize şuan sepette 365TL ye %100 Pamuk ve 240 GSM ağırılığında tok kumaş Tshirt satıyorlar dikişler falan kalite alan pişman olmaz + ref.

Alıntıyı görüntüle

Sadece tavsiye ve indirim konusudur bir reklam falan değil, adam akıllı giyinsin gençler iyi forumlar.

Kalıplar Oversize ama o kadar değil zaten yıkandıktan sonra biraz çekiyor pamuk olduğu için yıkama önerisine göre yıkayın.

90 Kilo üstüyseniz XL Alın direkt.
Kilodan dolayı hiç adam akıllı tshirtüm yoktu. Yaşta 39 olunca desenli şeyler hoş durmuyor artık. 6 tane aldım bakalım inşallah üzerime olur. :)

Aldim dostum tesekkur ederim.
Gelince konuya yazar mısınız hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kilodan dolayı hiç adam akıllı tshirtüm yoktu. Yaşta 39 olunca desenli şeyler hoş durmuyor artık. 6 tane aldım bakalım inşallah üzerime olur. :)
Hayırlısı olsun hocam güle güle kullanın umarım olur inşallah :)

ben de aldım 6 tane ürünler ulaşınca yorum ekleyeceğim kalınlığı iyiyse 350 lira bedava

190 adamım 76cm boy kısa kalıyor crop gibi oluyor

arkadaşlar alıp kullanan var mı kalıbı nasıl kumaşı nasıl çekme yapıyor mu
Ben hocam bir siyah bir beyaz almıştım yıkandıktan sonra %100 Pamuk olduğundan bir tık çekiyor yıkama talimatlarına göre yıkamalısınız onun dışında kalıp tok ve kaliteli bir tshirt bana göre. Buradan alırım hep.

365 TL t-shirt pek indirim gibi gelmedi ve reis. Üzerinde geçtiğimiz aylarda 100 liraya aldığım yüzde 100 pamuk thğsrt var şuan

2 bini geçmeden kargo bedava yapılabilse denemek için alacaktım

petrol yeşili fotoğrafta lacivert gibi duruyordu ama güvenemedim şimdi yemyeşil bir şey falan gelir diye o yüzden marin renkte aldım.
petrol yeşilini alıp deneyen var mı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,593
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri