lynn37
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Cs,valorant ve benzeri 1080p low oyunları oynadığım için bu düşüncedeydim. 9700x karşilaştirmalarını epey okudum ve izledim.İşlemciye 9700x alın derim bu kadar para vermeniz gereksiz olur. Anakart için bütçenizi bilmediğim için bunu öneririm
![]()
MSI B850 Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
MSI B850 Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
2.el temiz bir ürün bulunduğu zaman tabi ki rahatsız etmez ama bunu bulması riskli gibi hissediyorum. Kimin nasıl ve ne kadar kullandığını bilemediğimiz için.Tebilon güvenilir olarak biliyorum ben, Sonra f/p ram ve anakart ariyorsan benim önerim direk 2. El olarak satın al baya bi kâr edersin, 2.el almak istemiyorum kısmını işlemciye dediğini varsayıyorum. Hadi anakart sıfır olsa daha sağlıklı olur diyelim. Ram 2. El alirsan uyguna gelir sıfırlara göre . High end pclerde ASUS marka anakart önerilmediğini duydum yabanci forumlardan kronik bir problemi varmış sanirim tam hatırlamıyorum yanlis bilgi vermiyim
Dediğin gibi 9700xden özellikle 3d cache isteyen rust , dayz , cs gibi oyunlarda üstün.Ama aradaki farka değecek bir üstünlük yok.Ben de 2 ay önce 7800x3d aldım ama ben aldığımda 9700xle arasında 2000 tl vardı 12.5 a almıştım.Bence ya düşmesini bekle ya da 9700x al şuan.Cs,valorant ve benzeri 1080p low oyunları oynadığım için bu düşüncedeydim. 9700x karşilaştirmalarını epey okudum ve izledim.
O kadar farka bu kadar parayı ben vermek istemezdim şahsen tercih yine de sizin, 500hz ve üstü monitörünüz varsa orasını bilemem.Cs,valorant ve benzeri 1080p low oyunları oynadığım için bu düşüncedeydim. 9700x karşilaştirmalarını epey okudum ve izledim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İşlemciye 9700x alın derim bu kadar para vermeniz gereksiz olur. Anakart için bütçenizi bilmediğim için bunu öneririm
![]()
MSI B850 Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
MSI B850 Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Anakart için bu kadar para vermek istemesem.
Asus PRIME B650M-R 7000mhz Bu anakartı kullansam nasıl olur biraz araştırma sonucu bunu buldum yarı yarıya farkediyor fiyat olarak.