Çözüldü✓ 6000 Serisi İçin Psu Yükseltme

Ben DLSS 5 den önce DLSS Ray Reconstruction bekliyorum bence bu çok daha fazla ses getirmesi gerekiyor çünkü frame gen ile gelen gölgelendirme bozukluğunu çok iyi hale getiren sorunu ortadan kaldıran bir teknoloji olduğu için ve tüm rtx ekran kartlarına gelceği söyleniyor

Ben DLSS 5 den önce DLSS Ray Reconstruction bekliyorum bence bu çok daha fazla ses getirmesi gerekiyor çünkü frame gen ile gelen gölgelendirme bozukluğunu çok iyi hale getiren sorunu ortadan kaldıran bir teknoloji olduğu için ve tüm rtx ekran kartlarına gelceği söyleniyor
Gelmedi mi o zaten gecen gördüm recep baltas gösteriyodu. Teknoloji fuarında ds göstermis olabilir bilmiyorum.

Gelmedi mi o zaten gecen gördüm recep baltas gösteriyodu. Teknoloji fuarında ds göstermis olabilir bilmiyorum.
Ağustos ayında çıkacak. Nvidia bu konuda gerçekten çığır açıyor her geçen zamanda amd ile farkı artırıyor.

hocam asus thor serisi alın direk 1200w falan bence 7000 serisine de yeter. he illa fantazi arıyorsanız 1600 ü de var
Hocam Thor çok pahalıymış 13000 tl lere düşer mi?

Ekler

• 1000026611.webp
    1000026611.webp
    19.6 KB · Hit: 6
Hocam rog strix 1200p onermistiniz. Spl'de b+ almış.
Yanlış yere mi bakıyorum?
1000w ve 850w lığı a bu b+. Normalde aynı psunun farklı güç çıkışları aynı tierde olur ilginç. 1000p ye de bakabilirsin.

1000w ve 850w lığı a bu b+. Normalde aynı psunun farklı güç çıkışları aynı tierde olur ilginç. 1000p ye de bakabilirsin.
Evet benimde kafam karıştı. MSI MPG A1250GS bu model nasıldır? Spl A tier almış. cynbeticde de diğerleriyle aynı değerlerde.

Amd 9080xt dedikodusu döndürüyodu fos cıktı. Nvidia 3060ı tekrar piyasaya sürdü yurtdışında o denli garibanlıkta suan. Bence eldeki vramleri 6000 e saklamalılar. Veya superi cıkartıp bak elimizdeki vramler azaldı o yüzden 6x serisi 6x fiyatla geliyor diyebilirler.
Türkiye'ye gelecek mi 3060 acaba

Evet benimde kafam karıştı. MSI MPG A1250GS bu model nasıldır? Spl A tier almış. cynbeticde de diğerleriyle aynı değerlerde.
İYi bir psu bu da.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'ye gelecek mi 3060 acaba
Gelirse 17 18k dan fiyat acarlar. Yurtdısında 5060 fiyatından satıyorlar gereksiz yani.

İYi bir psu bu da.
Hocam PCIE (6+2 PIN) kablosundan 1 tane veriyorlarmış. Olurda ihtiyaç olursa bunu nasıl ayriyeten satın alacağım? Marka olarak kalite standartı falan var mıdır? Yoksa herhangi bir PCIE (6+2 PIN) kablosununu takabilir miyim?

Hocam PCIE (6+2 PIN) kablosundan 1 tane veriyorlarmış. Olurda ihtiyaç olursa bunu nasıl ayriyeten satın alacağım? Marka olarak kalite standartı falan var mıdır? Yoksa herhangi bir PCIE (6+2 PIN) kablosununu takabilir miyim?
İhtiyacıb olmayacak hocam. Yeni nesil gpuların hepsi 12 pin ile çalışıyor. Ha amd 9070xt nin bazı modellerini alacaksan iş değişir.

Kablo olarak 12 pinden 8 pine dönüştürücü çıkıyordur muhtemelen.

İhtiyacıb olmayacak hocam. Yeni nesil gpuların hepsi 12 pin ile çalışıyor. Ha amd 9070xt nin bazı modellerini alacaksan iş değişir.

Kablo olarak 12 pinden 8 pine dönüştürücü çıkıyordur muhtemelen.
Dönüştürücü çıkmıyor gözüküyor sitede. Benim eski psudaki kabloları kullanırım o zaman. Abime bedavaya vercektim hayır niye alıyon demez heralde :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,819
Üyeler
199,225
Son üye
İlker Baki

Geri