Arkadaşlar sistem alayım dedim bana uygun geldi
İlanın linkini atArkadaşlar sistem alayım dedim bana uygun geldi
RYZEN 5 5600 RX6600 8GB
8gb ram toplam 16.500 liraya alıcam adamla anlaştık sizce bu fiyata uygunmu alınır mı? ve yeni maaş aldığımda 8 ram daha eklemeyi düşünüyorum kasa içi bu şekilde nasıl test yapmalıyım
kral atardımda şimdi heyecan var biri benden daha fazla fiyat verir alır üzülmek istemiyorum ya.İlanın linkini at
O zaman tüm ozellikleri yazkral atardımda şimdi heyecan var biri benden daha fazla fiyat verir alır üzülmek istemiyorum ya.
fiyatı normal gibi ama furmark memtest gibi testleri yapıp al bencehaci tam anlamıyorumda yazdım işte pişman eder mi??
gta 5 13 senelik oyun valorantı da hurdalıktan bulduğun laptop bile açar sen adama söyle furmark ile memtest testlerini atar mısın diye attığı zaman buraya at yardımcı olalımcuma günü gta 5 ve valorant varmış test yapıp atıcakmış adama ne diyeyim furmark memtest falan cahilim ağa bu konularda
furmark atarımda memtest bilmiyorum dedigta 5 13 senelik oyun valorantı da hurdalıktan bulduğun laptop bile açar sen adama söyle furmark ile memtest testlerini atar mısın diye attığı zaman buraya at yardımcı olalım