Hangi İşlemci Daha Mantıklı ?

Hocam en dip x3d işlemci ve render performansı çok düşük
Buna bakabilirsiniz
Intel optimize olduğu yerlerde iyi performans veriyor
Mesela cyberpunk'ta 7700x3d'nin dibinde, tlou 2'yi zaten sonuç Hocam soryy videoya bakmadıö
Hocam özür dilerim videoya dikkat etmedim ben bi izleyio geleyim

7700x3d diye işlemci çıkmadı sen yapay zekadan mı bakıyon nerden bakıyon bu bilgileri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkes niye inteli öneriyor iş için evet çok çekirdek olması baya iyi ama 16 sı verimlilik çekirdeği ise 8 i performans 9950x ise 16 sıda performans sadexe video kurgu için diğer işler amd daha iyi

X3d işlemciyle niye render alasın bide 6 çekirdek olan bence 7500x3d baya iyi işlemci ama 9700x daha iyidir
Hocam intel plus seridinin ram, dahili grafik birimi, render'da ne kadar iyi olduğunu bildiğinizi farz ediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: SUDO
Gerektiği kadar iyi değil Intel'in bu özellikleri aradaki birkaç fps'yi önemsiz hale getiriyor
Sadece video kurgu blender gibi uygulamalarda daha iyi 3 d modelleme müzik yönetimi felan amd oyun ise amd kesinlikle daha iyi iş ise yapacağı işe göre değişir

Üstte yazdığım gibi hocam

Ayrıca ultra serisi işlemcilere 4x fg geliyormuş belki 5070 kullanırken xess 4x fg açılabilir ve bu çok iyi bişey olur

Sadece video kurgu blender gibi uygulamalarda daha iyi 3 d modelleme müzik yönetimi felan amd oyun ise amd kesinlikle daha iyi iş ise yapacağı işe göre değişir

Gençler öncelikle merhaba ddr5 sistem için işlemci seçicem bunlardan hangisi sizce fiyatıda uygun olanlardan ryzen 5 7600x,ryzen 7 9700x,ryzen 5 9600x,ryzen 5 7500x3d bide bunlara uygun 4 ram slotlu ana kart önerir misiniz? 6 8 bin arası
R7 9700x yapıştor geç hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: SUDO
1080 p oyun sadece
Bence 7500x3d 1080p için ama indirim bekleyip 7800x3d almanı öneririm 13 bine düşebiliyor.Ama şuan baya zamlanmış 16.200 tl olmuş en fazla 14bin e düşer indirimle yani x3d yüzünden 7500x3d derim ama başka insanların düşüncelerini de bak

Bence 7500x3d 1080p için ama indirim bekleyip 7800x3d almanı öneririm 13 bine düşebiliyor.Ama şuan baya zamlanmış 16.200 tl olmuş en fazla 14bin e düşer indirimle yani x3d yüzünden 7500x3d derim ama başka insanların düşüncelerini de bak
Tamam kral anladım teşekkürler yardımın için

He bide şey bu x3d işlemicelerde anakartın faz sayısı etkilimi performansında yada r7 serisi işlemcilerde ona göre faz sayısı yüksek ana kart alıcam

He bide şey bu x3d işlemicelerde anakartın faz sayısı etkilimi performansında yada r7 serisi işlemcilerde ona göre faz sayısı yüksek ana kart alıcam
Hocam ısınma ve verimlilik ile ilgili zayıf vrmli anakart işlemcinin hızını kısıtlayabilir ama yüksek veya güçlü vrm de ekstra fps sağlamaz

Ama hocam 9700x de güçlü işlemci yani 7500x3d ile 9700x arası performans farkını araştırın

Hocam ısınma ve verimlilik ile ilgili zayıf vrmli anakart işlemcinin hızını kısıtlayabilir ama yüksek veya güçlü vrm de ekstra fps sağlamaz

Ama hocam 9700x de güçlü işlemci yani 7500x3d ile 9700x arası performans farkını araştırın
Teşekkürler yardımın için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,656
Üyeler
199,203
Son üye
PeAx

Geri