Ses Açarken Gelen Beep Sesi

LeviN01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
Windows 11 PRO da ses seviyesini mouse la kısıp çoğaltıkran sonra ses geliyor beep tarzında bunu nerden kapatabilirim

Windows 11 PRO da ses seviyesini mouse la kısıp çoğaltıkran sonra ses geliyor beep tarzında bunu nerden kapatabilirim
  • Denetim Masası'nı Açın: Başlat menüsüne "Denetim Masası" yazın ve uygulamayı açın.
  • Donanım ve Ses: Donanım ve Ses seçeneğine tıklayın.
  • Ses Ayarları: Ses başlığının altındaki Sistem seslerini değiştir seçeneğine tıklayın. (Bu işlem küçük bir "Ses" penceresi açacaktır).
  • Sesler Sekmesi: Açılan küçük pencerede üst kısımdaki Sesler sekmesine geçin.
  • Programdaki Olaylar: "Programdaki olaylar" listesinden Varsayılan Bip Sesi (veya bazen "Ses Bildirimi" olarak geçer) öğesini bulun ve seçin.
  • Ses Seçimi: Alt kısımdaki "Sesler:" açılır menüsünden en üstteki (Yok) seçeneğini seçin.
  • Kaydedin: Uygula ve ardından Tamam butonlarına tıklayarak ayarları kaydedin.

bu şekilde oluyor bende

• Denetim Masası'nı Açın: Başlat menüsüne "Denetim Masası" yazın ve uygulamayı açın.
  • Donanım ve Ses: Donanım ve Ses seçeneğine tıklayın.
  • Ses Ayarları: Ses başlığının altındaki Sistem seslerini değiştir seçeneğine tıklayın. (Bu işlem küçük bir "Ses" penceresi açacaktır).
  • Sesler Sekmesi: Açılan küçük pencerede üst kısımdaki Sesler sekmesine geçin.
  • Programdaki Olaylar: "Programdaki olaylar" listesinden Varsayılan Bip Sesi (veya bazen "Ses Bildirimi" olarak geçer) öğesini bulun ve seçin.
  • Ses Seçimi: Alt kısımdaki "Sesler:" açılır menüsünden en üstteki (Yok) seçeneğini seçin.
  • Kaydedin: Uygula ve ardından Tamam butonlarına tıklayarak ayarları kaydedin.

bu şekilde oluyor bende
Selam sana imparator.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,891
Üyeler
200,802
Son üye
nsfw

Geri