frostybite
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 879
Yapmaz. Az daha çık indirimde 2K OLED al.Birde işlemci ile iki kartta darboğaz yapmaz değil mi?
Yapmaz. Az daha çık indirimde 2K OLED al.Birde işlemci ile iki kartta darboğaz yapmaz değil mi?
hocam bu sistem ne için? oyun için ise dedikleri gibi 5080+7800x3d+32 ram+ 2tb ssd + daha ortalama bi anakart daha iyi olurhocam ben şimdi sistemi ekran kartı hariç kararlaştırdım eğerki indirim denk gelirsem rtx 5080 eğer denk gelmezse uzun süre 5070ti eagle ya da battle ax alıcamda bu sisteme uygun hangi monitörler gider bütçem aşırı yok monitöre ayırcak piyasasınıda bilmemekle beraber 10-15k civarı ayırabilirim belki
hocam oyun, genel kullanım ve borsa için öyle aman aman bir işlerim yok pcye yük bindirecek ama yenileme derdi olmadan 5-10 yıl gitsin diye böyle yüksek tutmaya çalışıyorum zaten ana kasayı topladığım zaman biraz maddi durumum iyileşince ekstra ssd,ups gibi gerekebilecek şeyleri eklerim diye düşünüyorumhocam bu sistem ne için? oyun için ise dedikleri gibi 5080+7800x3d+32 ram+ 2tb ssd + daha ortalama bi anakart daha iyi olur
Oyunda belirli bir türüm yok fps,hikayeli,açık dünya hepsinden biraz biraz oynamayı seviyorum ve istiyorum açıkçasıhocam oyun, genel kullanım ve borsa için öyle aman aman bir işlerim yok pcye yük bindirecek ama yenileme derdi olmadan 5-10 yıl gitsin diye böyle yüksek tutmaya çalışıyorum zaten ana kasayı topladığım zaman biraz maddi durumum iyileşince ekstra ssd,ups gibi gerekebilecek şeyleri eklerim diye düşünüyorum
yine de dediğimi tercih ederdimhocam oyun, genel kullanım ve borsa için öyle aman aman bir işlerim yok pcye yük bindirecek ama yenileme derdi olmadan 5-10 yıl gitsin diye böyle yüksek tutmaya çalışıyorum zaten ana kasayı topladığım zaman biraz maddi durumum iyileşince ekstra ssd,ups gibi gerekebilecek şeyleri eklerim diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyunda belirli bir türüm yok fps,hikayeli,açık dünya hepsinden biraz biraz oynamayı seviyorum ve istiyorum açıkçası
Yapmaz. Az daha çık indirimde 2K OLED al.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...d-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-43614.Herkese selamlar Gaming Gen TR üzerinden hali hazırda olan bir hazır sistem üzerinde değişiklik yaparak aşağıdaki sistemde karar kıldım bu sistem bana sıkıntı yaratırmı herhangi bir öneriniz var mıdır? Kafam en azından 4-5 yıl rahat olsun istiyorum istisnai durumlar dışında sizce nasıl sistem olmuş?
Alıntıyı görüntüle
'130bin TL Ye Kasa Topladım ama Biraz Pahalı Geldi Bana Yardımcı Olurmusunuz' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...na-yardimci-olurmusunuz.1243667/post-11261278Herkese selamlar Gaming Gen TR üzerinden hali hazırda olan bir hazır sistem üzerinde değişiklik yaparak aşağıdaki sistemde karar kıldım bu sistem bana sıkıntı yaratırmı herhangi bir öneriniz var mıdır? Kafam en azından 4-5 yıl rahat olsun istiyorum istisnai durumlar dışında sizce nasıl sistem olmuş?
Alıntıyı görüntüle
yine de dediğimi tercih ederdim
Hocam hiç karar veremiyorum kafam allak bullak oldu benim sistemin kötü yanı olduğu için mi öneriyorsunuz 7800x3D yi yoksa daha f/p olduğu için mi?Ben sizin yerinizde olsam iyi arastiririm .Bu paralara 7800x3d li 5080 li hazır sistem bulabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...d-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-43614.
Belki ilginizi çekebilir
9800x3d ile 7800x3d arasında %10 luk bir fps farkı var o fark için aradaki farka deymez onun yerine sistemdeki diğer şeyleri yükseltmek istemişler 5070ti yerine 5080 alabilirsin işlemciyi düşürerekHocam hiç karar veremiyorum kafam allak bullak oldu benim sistemin kötü yanı olduğu için mi öneriyorsunuz 7800x3D yi yoksa daha f/p olduğu için mi?
7800x3dden 9800x3dye olan 7k fiyat farkı yerine 5070tiden 5080e fiyat farkı daha çok değeceği için. Yoksa onu da alsan sıkıntı yaşamazsınHocam hiç karar veremiyorum kafam allak bullak oldu benim sistemin kötü yanı olduğu için mi öneriyorsunuz 7800x3D yi yoksa daha f/p olduğu için mi?
Zotac 5080 almayı düşünüyorum indirime girince 65k lı fiyatlara düşüyormuş sanırım eğer öyle olursa 9800x3dye bütçe ayırabilirim o zaman mantıklı olur mu?7800x3dden 9800x3dye olan 7k fiyat farkı yerine 5070tiden 5080e fiyat farkı daha çok değeceği için. Yoksa onu da alsan sıkıntı yaşamazsın
2tb ssd 32ram ve 5080i garantiliyosan o zaman mantıklı olur evetZotac 5080 almayı düşünüyorum indirime girince 65k lı fiyatlara düşüyormuş sanırım eğer öyle olursa 9800x3dye bütçe ayırabilirim o zaman mantıklı olur mu?
Paran varsa tabii ki 9800x3d al bütçe kısıtlı ise 7800x3d de üzmezZotac 5080 almayı düşünüyorum indirime girince 65k lı fiyatlara düşüyormuş sanırım eğer öyle olursa 9800x3dye bütçe ayırabilirim o zaman mantıklı olur mu?
Fiyat performans için 9070 XT 5070ti muadili,bu sistemde 5080 var .5080 daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum.İyice araştırıp düşünüp tasinman lazım.Hocam hiç karar veremiyorum kafam allak bullak oldu benim sistemin kötü yanı olduğu için mi öneriyorsunuz 7800x3D yi yoksa daha f/p olduğu için mi?