Arkadaşlar bilgisayarima format atacaktim izledigim videolarin hicbirinde boyle bir boot ayari gormedim format atmayi cozemedim elimde hazir usb bellek var bilgisayarda takili biosa girdim format atacagim yeri bulamadim yardimci olabilecek var mi
Boot option 1 de flash bellek yok hocamBoot option 1 I flash bellek yap.
Açılışı format ekranını acmak icin.
Sorunu tam olarak anlayamadim bu arada.
Denedim hocam sonuc alamadımreis alttaki hard drive bbs priorties kısmından boot option 1 e flashı ataman gerekmiyor mu öyle bi şeyler vardı
Evet onu aldim da şimdi farkli bi sorunla karsi karsiyayim hocam suruculeri gormuyor hata buUsb gözükmüyor mu neden alamıyorsun 1 e
reis usb portunu değiştirsene bi sırf sundan dolayı 3 saat araştırmıstım sonra usb yi farklı bi yere takınca olmuştu denemekten zarar gelmezEvet onu aldim da şimdi farkli bi sorunla karsi karsiyayim hocam suruculeri gormuyor hata bu
2.0 olana takıyodun sanırım maviye değildereis usb portunu değiştirsene bi sırf sundan dolayı 3 saat araştırmıstım sonra usb yi farklı bi yere takınca olmuştu denemekten zarar gelmez
Sen yazınca denedim kankam sonuç alamadımreis usb portunu değiştirsene bi sırf sundan dolayı 3 saat araştırmıstım sonra usb yi farklı bi yere takınca olmuştu denemekten zarar gelmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2.0 olana takıyodun sanırım maviye değilde
pek yardım edemedik ama çözmüşsün sanırımSen yazınca denedim kankam sonuç alamadım
Yok kankam hala diski görmüyor kaldı böyle maalesefpek yardım edemedik ama çözmüşsün sanırım
hocam valla deneyim bu kadar bendeki belki yapay zekaya falan detaylı ss atarak anlatırsan çözerYok kankam hala diski görmüyor kaldı böyle maalesef