Logitech G213
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 199
Yalıtım çok sığ kalmış. Light87 varken bilemedim.
Light87 elimde var, baya iyi bu arada. İnceleme yayınlayacağım müsait olduğumda. Bunun avantajı alüminyum kasa ve kablosuz olması gibi. İkisi de kendine hasYalıtım çok sığ kalmış. Light87 varken bilemedim.
Light87 elimde var, baya iyi bu arada. İnceleme yayınlayacağım müsait olduğumda. Bunun avantajı alüminyum kasa ve kablosuz olması gibi. İkisi de kendine has
hocam klavyenin tam modeli nedir çok güzelmiş tasarımıTuşları ezbere biliyorum ama bilmeyenler de olabilir. Buna rağmen tuştan yansıyan ışığı görmek istiyorum böyle körlemesine bakmayı tercih etmem siyah tuşlar nerdeyse görünmüyor.
Diğeri de 3 kuruşa aldığım ilk kez adını duyduğum gravion klavye;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam geçen ay amazondan almıştım stok görünmüyor ama farklı platformlarda satışı olabilir veya stok güncellenebilir;hocam klavyenin tam modeli nedir çok güzelmiş tasarımı
hocam kaça almıştınız ayıp olmassaHocam geçen ay amazondan almıştım stok görünmüyor ama farklı platformlarda satışı olabilir veya stok güncellenebilir;
Hcoam 1300 liraya almışım pişman değilim tuşları görünüyorhocam kaça almıştınız ayıp olmassa
1350 olmuş hocam ama türkçe, ses tekerleği ,görünür harfler bir de üstüne brown switch varmış aldım hemenHcoam 1300 liraya almışım pişman değilim tuşları görünüyor![]()
Hayırlı olsun hocam tasarım ve ışıklandırması güzel. Hotswap olduğundan 3 pinli farklı switchlerle değiştirebilirsin.1350 olmuş hocam ama türkçe, ses tekerleği ,görünür harfler bir de üstüne brown switch varmış aldım hemen
hocam brown tam benim aradığım switch ti çok iyi oldu valla sayenizde hem sessiz hem de hissiyat var bu fiyata cidden çok iyi benceHayırlı olsun hocam tasarım ve ışıklandırması güzel. Hotswap olduğundan 3 pinli farklı switchlerle değiştirebilirsin.
hocam öyle demeyin kaç senedir bilgisayar kullanıyorum ara sıra bazı tuşlara bakmadan basabiliyorum ama yine de karışıyor, her türlü bakmam lazımTuşları ezbere bilmeyen er (KEK) !![]()
Hocam memnun musunuz fps için mutlu eder miHcoam 1300 liraya almışım pişman değilim tuşları görünüyor![]()
Umarım beğenirsin. Çok sessiz değil ama f/p ses tekerleğinin olması, ışık geçiren keycapsler ve büyük enter aradığım özelliklerdi o yüzden almıştım.hocam brown tam benim aradığım switch ti çok iyi oldu valla sayenizde hem sessiz hem de hissiyat var bu fiyata cidden çok iyi bence
Hocam memnunum kasası alüminyum falan değil ama bence bu fiyata alınır.Hocam memnun musunuz fps için mutlu eder mi