Msi b860m gaming plus wifi aldım 6900e ama sorunlu diyorlar aynı fiyatta gigabyt b860m eagle var hangisni almaliyim acaba yarın kargolanacak iptal etmem lazm
İkiside birbirinden hallice ama bende gigabayt var bir sistemimde eagle modeli b850 bi sıkıntısını görmedim onu alabilirsin b860 yerineMsi b860m gaming plus wifi aldım 6900e ama sorunlu diyorlar aynı fiyatta gigabyt b860m eagle var hangisni almaliyim acaba yarın kargolanacak iptal etmem lazm
Bence gigabyte almalısın MSI anakartların BIOS unun biraz sıkıntılı olduğunu duymuştumMsi b860m gaming plus wifi aldım 6900e ama sorunlu diyorlar aynı fiyatta gigabyt b860m eagle var hangisni almaliyim acaba yarın kargolanacak iptal etmem lazm
Bende duydum ama ne kadar doğru bide bu modelde wifi felan var o yüzden aldım çokda lazm olmuyor ama bilemedimBence gigabyte almalısın MSI anakartların BIOS unun biraz sıkıntılı olduğunu duymuştum
B850 amd degilmi hocam benim soket 1851 olucakİkiside birbirinden hallice ama bende gigabayt var bir sistemimde eagle modeli b850 bi sıkıntısını görmedim onu alabilirsin b860 yerine
Gİgabyt dusunuyordum fakat satıcılarından pek emin olamadim maalesef açılmiş urun yolluyorlarmis hepsiburadada elektronik ne aldiysam çok cabuk bozuldu emin degilim yoksa ayni fiyat sizce gigabytla degismelimiyimBende duydum ama ne kadar doğru bide bu modelde wifi felan var o yüzden aldım çokda lazm olmuyor ama bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
B850 amd degilmi hocam benim soket 1851 olucak
Valla hocam doğru söylüyorsun senin soket intel kusura bakma dalgınlığıma gelmiş gigabayt alabilirisnBende duydum ama ne kadar doğru bide bu modelde wifi felan var o yüzden aldım çokda lazm olmuyor ama bilemedim
B850 amd degilmi hocam benim soket 1851 olucak
Gİgabyt dusunuyordum fakat satıcılarından pek emin olamadim maalesef açılmiş urun yolluyorlarmis hepsiburadada elektronik ne aldiysam çok cabuk bozuldu emin degilim yoksa ayni fiyat sizce gigabytla degismelimiyim