Yardım 17k Ya Bu Sistemi Aldım Sizce İyi mi

Reaksiyon skoru
162
i5 14400f
h610m-k ddr5
crucial pro 16gb ddr5 ram
256gb ssd
gtx1060
120mm sıvı soğutma
gamebooster 180hz 0.5ms curved va
ekran kartı eski biliyorum işlmeci ram anakart 3 aylık kutu faturaları yok

Son düzenleme:
monitörsüz alıp daha iyi monitörle alınsa güzel olabilirmiş. Ekran kartını güncellersen bence iyi fiyat. Ssd sağlığı da önemli tabi

monitörsüz alıp daha iyi monitörle alınsa güzel olabilirmiş. Ekran kartını güncellersen bence iyi fiyat. Ssd sağlığı da önemli tabi
ssd sağlığı 80 hocam psu sıvı soğutma da rampage

Normal.

Rampage psu ve yüzden 80 sağlık ssd rampage psunun modelini atarsan arkadaşlar zaten ne olduğunu söyleyecektir ssd ise en az 4 yıllıktır yüzde 80 olduğu içij okuma yazması da düşüktür bide neden 256gb aldın? 512gb temiz m2ssd ler 2.500 e dolu var zaten
teker teker toplamadım kasayı hocam psu da bu Rampage RMP-600-80P 600W 80 PLUS

ssd sağlığı 80 hocam psu sıvı soğutma da rampage
ssd sağlığı 80 şimdilik idare eder sizi ama uzun vadeli götürmez. İleride değiştirmeniz gerekli. Psu modelini bilmiyorum ama kaliteli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kullanabilirsiniz ama sistemi yükselttiğinizde onu da değiştirmeniz gerekebilir.

Hocam crystal disk info ve crysital disk mark ı microstod store dan indirip sonuçları buraya at bide psu ile ilgili konu aç arkadaşlar nasıl bir psu olduğunu söyleyecejlerdir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psu kaç yıllıkmış?

psu e tier bir psu 12v kanalından 552w verebiliyor. Günlük kullanımda sorun yaratmayacaktır ama daha güçlü bir ekran kartıyla kullanırsanız limitlerine kadar sorun yaratabilir çünkü çoğu korumaya sahip değil. İncelemesine yukarıdaki linkten bakabilirsiniz. 2019 çıkışlı bir psu.

psu e tier bir psu 12v kanalından 552w verebiliyor. Günlük kullanımda sorun yaratmayacaktır ama daha güçlü bir ekran kartıyla kullanırsanız limitlerine kadar sorun yaratabilir çünkü çoğu korumaya sahip değil. İncelemesine yukarıdaki linkten bakabilirsiniz. 2019 çıkışlı bir psu.
Bence sistemi iade edebiliyorsa iade etsin 17k ya daha iyisini toplar

Bence güzel hocam hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,595
Üyeler
199,845
Son üye
HopesGuardian

Geri