🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ben aktifleştiremiyorum burda kalıyor
1784459987778.webp

kartla ilgili bi sorun gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ilk aldığımda 18 ay olduğunu gördüm aboneliklerde ve jio nun kendi sitesindeki kampanyada 18 ay olduğu yazıyor.
kart yerine paycell ile bir sorun var gibi 2 farklı sanal kartla denedim
paycell i aramakla uğraşamayacağım ama birdahakine :D

kartla ilgili bi sorun gibi

Ben ilk aldığımda 18 ay olduğunu gördüm aboneliklerde ve jio nun kendi sitesindeki kampanyada 18 ay olduğu yazıyor.
Onu bende gördüm. Ama abonelik kısmında bitiş görünmüyor şirkete tanımlı hesap. Yarın şirket iptal ederse planda iptal olur diye söyledim.

Onu bende gördüm. Ama abonelik kısmında bitiş görünmüyor şirkete tanımlı hesap. Yarın şirket iptal ederse planda iptal olur diye söyledim.
150TL ye kumar oynuyoruz işte 18 ay kullanırsak çok iyi olacak :ROFLMAO:

konuda var

ben aktifleştiremiyorum burda kalıyor Alıntıyı görüntüle
farklı cihaz,tarayıcı da falan denermisin hocam senden başka yaşayan görmedim

kingü 100 tl stokta

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Kinguin den visa ile 145 TL ye çektim gemini pro 5tb. Yan hesap için. Kredi kartı olması gerekli banka kartı ile olmuyor bu ödemeler. Teşekkürler bakalım patlamaz umarım. Link 5 sn de geldi aktiflesti hemen

Valla 1 ay sürse de denemek için alınır ben ilk defa abonelikli ai kullancam bakalım nasılmış

150TL ye kumar oynuyoruz işte 18 ay kullanırsak çok iyi olacak :ROFLMAO:

konuda var

farklı cihaz,tarayıcı da falan denermisin hocam senden başka yaşayan görmedim
Ustam pcden de mobilden de denedim ama değişmiyor sanırım benim hesabımla alakalı öğrenci bug'u kullanmıştım belki ondan bi engel getiriyor olabilir google şimdi yan hesapta denedim direkt aktifleşti teşekkürler

Googleda ban işi çok sıkıntı. Bi tane çocuk driveina kendi fotolarini koyuyor sonra o hesabı yaşı küçük insan fotosu diye banliyolar ayni evdeki herkesin bütün hesapları kapaniyor dosyalari erisilmez oluyo

Kinguin den visa ile 145 TL ye çektim gemini pro 5tb. Yan hesap için. Kredi kartı olması gerekli banka kartı ile olmuyor bu ödemeler. Teşekkürler bakalım patlamaz umarım. Link 5 sn de geldi aktiflesti hemen
banka kartı ile oluyor hocam garantinin sanal banka kartı ile aldım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,386
Üyeler
200,369
Son üye
themxcker

Geri