ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,424
Oled ekran ve 32 ram..ürün 80bin ya iptal gelmez 13. nesil intel bir kendinize gelin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İndirimde başka ne var
Oled ekran ve 32 ram..ürün 80bin ya iptal gelmez 13. nesil intel bir kendinize gelin
çoğu model sepette düşüyorOled ekran ve 32 ram..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İndirimde başka ne var
Mantıklı olanları bulsa keşke biri.. elektrik gitti bakamıyorum pc gittiçoğu model sepette düşüyor
95W imiş ekran kartıSöylendiği gibi neredeyse tüm laptoplar düşüyor. Kaçmaz bir fırsat var mı? Şu da epey iyi gibi.
Alıntıyı görüntüle
bu baya iyi alıcaktımda 135w şarj aleti varmış drain sorunu varSöylendiği gibi neredeyse tüm laptoplar düşüyor. Kaçmaz bir fırsat var mı? Şu da epey iyi gibi.
Alıntıyı görüntüle
bütçe ne kadarMantıklı olanları bulsa keşke biri.. elektrik gitti bakamıyorum pc gitti
60 70 civarı peşin fiyata 12 çıkarsa ve mantıjlıysa 80e kadar çıkarızbütçe ne kadar
60 70 civarı peşin fiyata 12 çıkarsa ve mantıjlıysa 80e kadar çıkarız
Bu alınmaz ya 32 ram dışında bir artısı yok. Kalitesi düşük. Ben baktım hepsine güzel indirimler varda kaçmaz diyebileceğimiz laptop almayacağa aldıracak bir indirim yok. Zaten alacak kişi için güzel. 12 taksit imkanı falan bayağı avantajlı.Söylendiği gibi neredeyse tüm laptoplar düşüyor. Kaçmaz bir fırsat var mı? Şu da epey iyi gibi.
Alıntıyı görüntüle