❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

anlatayım; 17nin şarjı bana yetmiyor. pro max çok işime yarayacaktı şarj ve yaptığım işler için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama araba alıcam bi yandan iyi oldu nakit kaldı cebime birikim yaparım :peeposad:

düz 17de yoktu pro max satmıyo diye muhtemelen
17 512 74e verdiler 256 parasına

100 küsüre

oha onu görmedim

düz pro değildi o ya pro max 107 falandı zatn
Ben pro maxleri denedim 110 a geliyodu diye hatırlıyorum.Proların sadece 512 üstü olanlar düşüyordu 256 olanlar düşmedi.

anlatayım; 17nin şarjı bana yetmiyor. pro max çok işime yarayacaktı şarj ve yaptığım işler için

ama araba alıcam bi yandan iyi oldu nakit kaldı cebime birikim yaparım :peeposad:

düz 17de yoktu pro max satmıyo diye muhtemelen
galiba ben telefonda çok takılmadığım için garip geliyor ama işi telefondan dönenler için elzem

Aldığım ürün kredi kart hareketlerinde gözükmüyor ama limitten düşmüş niye böyle bilgisi olan var mı ( sipariş onaylandı )

galiba ben telefonda çok takılmadığım için garip geliyor ama işi telefondan dönenler için elzem
benim de dönmüyordu ama yurtdışına çıktığımda falan şarj lazım oluyor. indirim ben telefon almadan önce olsa iyi olurdu ama olmadı yapacak bişey yok. 17 de o kadar kötü değil. benim de işim normalde telefondan bu kadar dönmüyor da şimdi pcyi falan satıcam her şeyi macbookla yapınca telefon kolaylık oluyor. bir de 512gb falandı fiyat epey iyiydi anlayacağın. araba almak için nakit olarak saklarım artık. neyse çok gevezelik ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,812
Üyeler
199,441
Son üye
demir35

Geri