- Reaksiyon skoru
- 9
kodla felan mı tanımlıyorsunuz yoksa ortak kullanımlı mı
evet haklısın hocam benim demek istediğim şey microsoft korsan kullanılmasına bilerek ve isteyerek göz yumabilir. ama buradaki durum googlenin isteyeceği bir şey olmaz.Açık bulmuşlar el altından veriyorlar ucuza, o açıdan benzettim. Yoksa dediğin gibi bambaşka hizmetler.
açık yok aslında Jio adlı Hindistan GSM şirketinin Google ile yaptığı bir kampanya. Sim kart alana veya sahip olana tanımlanan bir kampanya. Bu kampanya kodlarını toplu alıp global piyasaya salmışlar. Satan kişiler bunları toplu almışlar. Aslında Hindistanlılara yönelik bir olay. Öğrenci kampanyası patlamamıştı belki bu da patlamaz.Açık ne acaba.
maile bişe olmicaksa yarın bile iptal edebilirler vallahi umrumda değil. ama bende araştırdım bir kaynak bulamadım. evet jio adı altında bir kampanya var kimse dolandırıcı falan dememiş en azından ben göremedim.
hacı 170tlye geliyor paket orda 100tlye satıyorlar :S
Yok hocam zaten kendi hesabinizbizim kişisel verilere ulaşma durumları olabilir mi?
Binlerce liralik pro yu 200₺ ye alabilmek açikAçık ne acaba.
200₺ den fazla verilmez bence ya kac ay gidecegi kesin degilben de öyle yaptım valla diğer sitelerde stok bitmişti o an kaçırmamak için :d
Olabilir mi olabilir, mümkündür. 100 tl için bu riske değer diye düşünüp aldım ben. 2 ay sonra gitse de çok umrumda olmaz açıkçası
120ye itemsatışta 100 liraya r10da var zaten 200 fazlaymış bi tık.Yok hocam zaten kendi hesabiniz
Binlerce liralik pro yu 200₺ ye alabilmek açik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
200₺ den fazla verilmez bence ya kac ay gidecegi kesin degil