PlayStation 5 Slim Alınır mı?

Hocam elimden geldiği sürece oyun alırım cd versiyon alırsam büyük ihtimalle öyle yapacağım çok fazla da para harcamış olmam oyunlar için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk çıkan fat kasalarda bazılarında sorun vardı hocam.

Sağolun hocam.
CD'li Slim versiyon bulursan onu alabilirsiniz

hocam cok bos vaktiniz oluyo mu ? ogrenci misiniz ?
Öğrenciyim hocam.Çok demeyelim boş vaktim oluyor.Hele bide şimdi yaz tatilim çok boş vaktim oluyor.

CD'li Slim versiyon bulursan onu alabilirsiniz
Hangi fiyat bandına alınabilir hocam?Satıcıda neye dikkat etmeliyim?Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Slim 60 FPS diyorsanız imkanı yok ya. RDNA2 barındırıyor, PS5 PRO için de 45-50 civarı diyorlardı performans modunda.
Hocam GTA 6, uncharted: Hırsızlar Mirası koleksiyonu gibi çıkarsa ne ala 1080p'de 120 FPS alıyorsun uncharted'da
Biraz sıkıntı ya GTA 6 ne kadar optimize çalışacak bilinmiyor belki 45 FPS(performansta) belki de 60 FPS (performansta) alıcak

Öğrenciyim hocam.Çok demeyelim boş vaktim oluyor.Hele bide şimdi yaz tatilim çok boş vaktim oluyor.

Hangi fiyat bandına alınabilir hocam?Satıcıda neye dikkat etmeliyim?Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Slim versiyona takılan bir CD okuyucu var ve bu parayla satıyor
Ps5 slim+CD okuyucu'yu uygun fiyata denk getirebilirsen alınabilir
İkisini de ikinci el almaya çalışabilirsin

Hocam GTA 6, uncharted: Hırsızlar Mirası koleksiyonu gibi çıkarsa ne ala 1080p'de 120 FPS alıyorsun uncharted'da
Biraz sıkıntı ya GTA 6 ne kadar optimize çalışacak bilinmiyor belki 45 FPS(performansta) belki de 60 FPS (performansta) alıcak
Hocam GTA6 çok optimize olur mu bilemiyorum.

Slim versiyona takılan bir CD okuyucu var ve bu parayla satıyor
Ps5 slim+CD okuyucu'yu uygun fiyata denk getirebilirsen alınabilir
İkisini de ikinci el almaya çalışabilirsin
Hocam Dijital model alıp da sonradan CD okuyucu takmak yerine CD'li versiyonu sıfır veya ikinci el alsam mantıklı olur mu?Hocam sıfır alsam satarken çok zararım olur mu?

Hocam GTA6 çok optimize olur mu bilemiyorum.

Hocam Dijital model alıp da sonradan CD okuyucu takmak yerine CD'li versiyonu sıfır veya ikinci el alsam mantıklı olur mu?Hocam sıfır alsam satarken çok zararım olur mu?
Şu anda elinde ps5 slim olsa 10k zararına satabilirsiniz
Belki biraz daha zorlayabilirsiniz bu zarar 6-7k olur

Şu anda elinde ps5 slim olsa 10k zararına satabilirsiniz
Belki biraz daha zorlayabilirsiniz bu zarar 6-7k olur
Hocam 2-3 yıl sonra piyasa ne olur belli olmaz.İyi kötü zarar etsem bile o kadar kullanıyorum o ettiğim zarar da çok önemli olmaz diye düşünemiyorum.

Ya hocam sıfır olarak hangi site hangi satıcı güvenilir bilmiyorum ne yapmalıyım kararsızım.

Ben de 2K'da oynuyorum. Birincil oyun platformum PS5.
Hocam memnun musunuz?Bir sıkıntısı var mı?Fat kasa mı slim kasa mı,Bide dijital mi CD'li versiyon mu hocam.

@#ggosmanpaşa# hocam en son yazdığım mesajı görmediniz galiba son kez ricam bi bakabilir misiniz?

Hocam memnun musunuz?Bir sıkıntısı var mı?Fat kasa mı slim kasa mı,Bide dijital mi CD'li versiyon mu hocam.

@#ggosmanpaşa# hocam en son yazdığım mesajı görmediniz galiba son kez ricam bi bakabilir misiniz?
Slim olarak pasaj ve a101
Düz ps5 olarak teknosa

Slim alırsan bunu da al

Ben 3 senedir fat kasa dijital kullanıyorum. İki sorun yaşadım. Birincisi Dualsense drift problemi, ikincisi kablosuz kulaklıkta gecikme sorunu. Drift sorunu Hall Effects olmayan tüm kontrolcülerde var zaten. Bunlara el konsolları bile dahil. Kablosuz kulaklık pek tercih ettiğim bir şey değildi ama o zamanlar kedim daha yavru olduğu için işim bitince kaldırıp dolaba koyma açısından pratik olsun istedim. Gecikmeyi PS5'in lisanslı kulaklığında yaşadım. Şu an USB girişli kulaklık kullanıyorum. PS5'in arka USB girişlerinden birine taktım ve kabloyu masanın altından verdim. Hem daha performanslı hem de masa üstünde kablo yığılması yok. Kısmi kablosuz. :)

Tv karşısında ps açıp oyun oynamak farklı bi keyif eğer varsa durumun alabilirsin

Slim olarak pasaj ve a101
Düz ps5 olarak teknosa

Slim alırsan bunu da al
Hocam birkaç link atsam siz yardımcı olur musunuz?

Ben 3 senedir fat kasa dijital kullanıyorum. İki sorun yaşadım. Birincisi Dualsense drift problemi, ikincisi kablosuz kulaklıkta gecikme sorunu. Drift sorunu Hall Effects olmayan tüm kontrolcülerde var zaten. Bunlara el konsolları bile dahil. Kablosuz kulaklık pek tercih ettiğim bir şey değildi ama o zamanlar kedim daha yavru olduğu için işim bitince kaldırıp dolaba koyma açısından pratik olsun istedim. Gecikmeyi PS5'in lisanslı kulaklığında yaşadım. Şu an USB girişli kulaklık kullanıyorum. PS5'in arka USB girişlerinden birine taktım ve kabloyu masanın altından verdim. Hem daha performanslı hem de masa üstünde kablo yığılması yok. Kısmi kablosuz. :)
Siz yoğun olarak kullandınız mı?Sıkıntısız olması iyi hocam.

Tv karşısında ps açıp oyun oynamak farklı bi keyif eğer varsa durumun alabilirsin
Bende öyle düşünüyorum yıllar önce bende PS4 pro vardı Tv karşısında oynamak aşırı zevkliydi.

8 ay önce aldım bende hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum 8 aydır. normalde pc oyuncusuydum artık pc den hiçbirşey oynayamıyorum. 4k da uzana uzana kulaklık takmadan oynamak baya keyifli tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,469
Üyeler
200,415
Son üye
Brkclk8

Geri