🔥İndirim James Donkey Epic Q40 (2k 27inç 0.5ms Ips 180hz) - 6 Bin TL

Ben 27i mini-led'i kullandım. Bu fiyatta bir ürün nasıl aynı paneli kullanıyormuş onu anlayamadım. Konuya nereden bakabilirim ?
Fiyat aralığında başka seçenek yok fakat bütçe sorunu yoksa başka modellere bakın arka aydınlatmasını kendileri ayarladığı için nit değeri sınırda.
Modart pc monitörün içini açıp paneli göstermişti

Bu da xiaomi panel bilgisi:
14569.webp

Uzun süredir bu fiyattaymis alternatifsiz sanırsam

Ben 27i mini-led'i kullandım. Bu fiyatta bir ürün nasıl aynı paneli kullanıyormuş onu anlayamadım. Konuya nereden bakabilirim ?
Burada öyle yazmış ben bilmem.

Modart pc monitörün içini açıp paneli göstermişti

Bu da xiaomi panel bilgisi:
Alıntıyı görüntüle
Gerçekten şaşırtıcı. Gerçi QD panel, miniled, pivot, rgb ışık, marka değeri falan gibi özellikleri çıkarınca 7k gibi fiyatlar normal oluyor. Arka aydınlatma bari 390 nit falan görseymiş keşke.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet aynı paneli kullanıyormuş. Logo koymasalar alırdım belki :D

Gerçekten şaşırtıcı. Gerçi QD panel, miniled, pivot, rgb ışık, marka değeri falan gibi özellikleri çıkarınca 7k gibi fiyatlar normal oluyor. Arka aydınlatma bari 390 nit falan görseymiş keşke.
%94 DCI-P3 ve %139 sRGB volume sunuyor, bu yeterli.
Tayfunns hocamızda söyledi.

1152 mini led karartma bölgesi bunları optimize et. Quantum dot katmanı ekle. Pivot, yükseklik ayarı ıvır zıvır ekle derken fiyat artıyor. Ama mini led seçeneği tr de pek yok bu yüzden satıcı biraz yüksek fiyat çekiyor muhtemelen. 15-16k istese yaparda işte yapmazlar.

6k bandında oxide tft 8 coflu boe 2k panel James normalde önermem de 1 tane James incelediğim oldu o da bu zaten. Yine de tavsiye listesine veya başka bir yere eklemedim merakı olan isteyen araştırır alır zaten. Renk gamutu H27t22c den falan yüksek 10k ya satılan TUF ile benzer çıkıyor renk gamutu. Parlaklık kötü değil ama bu panel ve renk gamutuna 400nit beklerdim ama kırpmışlar. Hız konusunda da sorunu yok. Kontrast oranı meçhul.

İncehesap'ta standart fiyatı 6400, indirimli fiyatı 6000 TL oluyor sürekli. Panel özellikleri fiyatına göre güzel, bütçesi daha çıkmayanlar değerlendirebilir. İndirimde KTC almasaydım bunu düşünüyodum ben de.

Güç kaynağı haricimi bunun? diye soracaktım baktım öyleymiş. Yine de marka çok mimli, garantisi bittiği gibi bozulursa şaşırmam.

Uzun süredir bu fiyattaymis alternatifsiz sanırsam
İncelediğim zamanda bu fiyattaydı fiyatını koruması güzel bir de indirim yapıp şunu 4.5k yapsınlar herkese aldıralım. 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,472
Üyeler
199,799
Son üye
burakgiriss

Geri