Cübbeli Hoca
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Arkadaşlar 2. el direksiyon seti almayı düşünüyorum. Bütçem 7k. Ne önerirsiniz?
V902 rampage ama bemcr sıfıt al sıgırı 9kArkadaşlar 2. el direksiyon seti almayı düşünüyorum. Bütçem 7k. Ne önerirsiniz?
en düşük v10 pro alArkadaşlar 2. el direksiyon seti almayı düşünüyorum. Bütçem 7k. Ne önerirsiniz?
Bu bütçelerde düzgün bir direksiyon seti bulamazsınız. Düzgün bir direksiyon seti için minimum bütçenizin 10-12k TL olması lazım ki 2. el PXN V10 Pro bulabilin. PXN V10 Pro'nun altındaki direksiyon setlerinin çok zevk vereceğini düşünmüyorum.Arkadaşlar 2. el direksiyon seti almayı düşünüyorum. Bütçem 7k. Ne önerirsiniz?
Bu bütçelerde düzgün bir direksiyon seti bulamazsınız. Düzgün bir direksiyon seti için minimum bütçenizin 10-12k TL olması lazım ki 2. el PXN V10 Pro bulabilin. PXN V10 Pro'nun altındaki direksiyon setlerinin çok zevk vereceğini düşünmüyorum.
peki Logitceht dfgt alsam?en düşük v10 pro al
Kötü. Dişli veya kayışlı direksiyon setleri alınmaz.peki Logitceht dfgt alsam?
Muhtemelen DFGT ile yaşıtsınızdır. 20 Yıllık setten ne beklediğinize bağlı. Yine de bu bütçelere bir şey almayın. 10k'nın biraz üzerine çıkınca Direct Drive PXN V10 Pro alabiliyorsunuz. Biraz daha para biriktirmeye bakın.peki Logitceht dfgt alsam?