❌İndirim Bitti! Digiturk Yıldız Dolu Paketi 99tl

TOD'dan dün 299 tl teklif geldi. Süper Dolu paketini satın aldım. Yıllık 3588 TL'ye geldi.
keşke ziraat kampanyasıyla uydu paket alsaydın hocam hemen hemen aynı fiyata geliyor bankkart iadesiyle ilave olarak uydudan izleyemem dersende beinconnect üzerinden yine tod gibi izleyebilirdin , iptal edebiliyorsan edip ziraati dene derim yoksada hayırlısı olsun belki başkası faydalanır mesajımızdan

keşke ziraat kampanyasıyla uydu paket alsaydın hocam hemen hemen aynı fiyata geliyor bankkart iadesiyle ilave olarak uydudan izleyemem dersende beinconnect üzerinden yine tod gibi izleyebilirdin , iptal edebiliyorsan edip ziraati dene derim yoksada hayırlısı olsun belki başkası faydalanır mesajımızdan
Ziraat Kredi kartım yok. Kredi kartı olanlar faydalanıyor banka kartı için geçmiyor sırf bu sebeple kart çıkarmak istemedim. Ayrıca uydu pakete asla bulaşmam iptal etmek zulüm satın alırken çok kolay iade ederken cihazı vs geri istiyorlar ıslak imzalı fax bile istiyorlar yıllar önce kutulu kurulum yaptırmıştım iptal edene kadar canım çıkmıştı. Son 3 senedir TOD kullanıyorum senelik olduğu için iptal ettirme gibi bir derdim olmuyor internetimde 1000 mbps zaten sorun yaşamıyorum.

digitürke giriş kolaydır çıkış zordur vakti zamanında abonelik iptali için az uğraştırmadılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,660
Üyeler
199,408
Son üye
denizprime

Geri