Radeon RX 6700 XT 4 Defa Kod 22 ve Kod 31 Hatası

Kart fiziksel bozuk olabilir belki bunun üstüne de böyle hatalar alabilirsin arkadaşın da 6700xt çipte hatalı cıktı sorunları vardı​

Yukarıdakini ben yazsam yanlış bilgilendirme atarlardı kesin. Ama ben yine de pes etmeyip yazacağım.

İlk önce kartı direkt çöpe at gitsin, sorunlu kartı satamazsın zaten kimse de almaz. işlemcide iGPU varsa bir süre onla idare et sonra Nvidia'ya geç rahat et.

Tek çözüm bu.

AMD fangirl tayfa gelip sen kartı kullanmayı bilmiyorsun, senin sorunun filan lafları ederse de kulak asma sakın.
çöpe niye atayım her türlü nvidia alacam ama çöpe neden atayımki donanımsal bir sorun olsa bile çok pahalı değilse yaptırır yine satarım ucuz ürün değil yani bu sonuçta biraz dikkat edin bence laflarınıza

Kartı sıfır mı aldınız 2.el mi. Bende nitro 6700xt almıştım memnun olarak sattım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kod 22 nin arkasına kod 31 olması. Windows işletim sistemi yazılımsal çakışma kaynaklı devre dışı olan kartı arka planda uyumsuz sürücü yüklemeye calışmasın dan kaynaklı.

Ddu yu indir.
Windowsu son sürüme güncelleme yap.
Kartın son sürümünü Manuel setup indir.
Shift tuşuna basılı tutarak pc yi yeniden başlat.
Güvenli başlat yap.
Ddu yu çalıştır.
Pc açılır açılmaz indirdiğin setupu kur.
Ardından pc yi 3 kere arka arkaya yeniden başlat.
Sorun düzelecek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
öyle bir şansım yok satacam kartı fanboy olsalar bile haklılar bence
Kardeşime ilk çıktığında almıştık 2k monitörde kullanıyor ve hergün aralıksız oyun oynar hiçbir hata vs. duymadım. Bende sonradan aldım bende de sorun yok şimdilik :)

Kartı sıfır mı aldınız 2.el mi. Bende nitro 6700xt almıştım memnun olarak sattım.

Kod 22 nin arkasına kod 31 olması. Windows işletim sistemi yazılımsal çakışma kaynaklı devre dışı olan kartı arka planda uyumsuz sürücü yüklemeye calışmasın dan kaynaklı.

Ddu yu indir.
Windowsu son sürüme güncelleme yap.
Kartın son sürümünü Manuel setup indir.
Shift tuşuna basılı tutarak pc yi yeniden başlat.
Güvenli başlat yap.
Ddu yu çalıştır.
Pc açılır açılmaz indirdiğin setupu kur.
Ardından pc yi 3 kere arka arkaya yeniden başlat.
Sorun düzelecek.
Tam okumadınız herhalde yazdıklarımı 5 kere yaptım arka arkaya 3.5 yıldır PC yi aldığımdan beri kullanıyordum

Kardeşime ilk çıktığında almıştık 2k monitörde kullanıyor ve hergün aralıksız oyun oynar hiçbir hata vs. duymadım. Bende sonradan aldım bende de sorun yok şimdilik :)
3.5 sene bende kullandım nerdeyse sorunsuz ama son zamanlarda aşırı sorunlu olmaya başladı masaüstünde bile takılıyor artık ama stabil sürücülerle kullanıyordum 1 yıl güncellemeden ama stabil dedikleri sürücüler bile çok sorunlu şuan bende

Yukarıdakini ben yazsam yanlış bilgilendirme atarlardı kesin. Ama ben yine de pes etmeyip yazacağım.

İlk önce kartı direkt çöpe at gitsin, sorunlu kartı satamazsın zaten kimse de almaz. işlemcide iGPU varsa bir süre onla idare et sonra Nvidia'ya geç rahat et.

Tek çözüm bu.

AMD fangirl tayfa gelip sen kartı kullanmayı bilmiyorsun, senin sorunun filan lafları ederse de kulak asma sakın.
Sen geçen ki nvidia sorunlu karta, sorun psu demiştin noldu ibren mi şaştı

Tam okumadınız herhalde yazdıklarımı 5 kere yaptım arka arkaya 3.5 yıldır PC yi aldığımdan beri kullanıyordum
tam da okudum ama eksik yazmak istemedim. sen eksik yaptıklarını tamamla diye yazdım. kod hatalarının sebebinin çözümü benim dediğimdir. sen format çek. windows dahil herşeyi güncelle. aynı hata devam ederse hatayı kartta ara.

5060 ti bütçesine çıkabiliyosan 20k civarına 4070 veya ti veya super modellerine bak 2.el
Sıfır alacaksan 9060 xt alabilirsin bazen 9070 indirime giriyor 26 27 bine iniyor onlara bakabilirsin nvdia olacak ise 5060ti 16 gb fiyatına 2.el 4070 super bakabilirsin hatta 5060 ti dan daha ucuz olacaktır 5070 saf gücünde 4070 super

Sıfır alacaksan 9060 xt alabilirsin bazen 9070 indirime giriyor 26 27 bine iniyor onlara bakabilirsin nvdia olacak ise 5060ti 16 gb fiyatına 2.el 4070 super bakabilirsin hatta 5060 ti dan daha ucuz olacaktır 5070 saf gücünde 4070 super
5070 alıcam darboğaz yapmazsa taksit ile alacam ikinci el yanaşmam amd karta tövbe artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,837
Üyeler
200,525
Son üye
kimy0shin

Geri