🔥İndirim Julius Meinl 220grx8 213 TL

Eş dost dolu 2 2 dağıtırım 800 küsür para verdim 80 paket kahveye 🫨🫨
Salsaydın da alamayanlar da alaydı, aç gözlülük yapıp bir de utanmadan kendini yıllık stok yapıyorum yeaaa diye yalan dolan savunma moduna geçiyorsun.

Senin gibi tipler yüzünden bu tarz kampanyalar yapılmasın istiyorum. Bende alamıyım sorun değil ama senin gibi fırsatçıları gördükçe sinirleniyorum. Stok bittikten sonra 4 stok girdi insan gibi 1 adet sepete atıp ödemesini yaptım bu kadar, bende çok filtre kahve içen insanım ama ruhum aç değil farkımız bu. Zaten 1 siparişte bile haddinden fazla 2KG a yakın ürün var, hadi 2 sipariş geçersin bilemedin 3 diyelim 10 nedir arkadaş? bu nasıl bir aç gözlülük?

Ha şu baklava izdihamı, ha senin yaptığın zerre farkı yok...

Salsaydın da alamayanlar da alaydı, aç gözlülük yapıp bir de utanmadan kendini yıllık stok yapıyorum yeaaa diye yalan dolan savunma moduna geçiyorsun.

Senin gibi tipler yüzünden bu tarz kampanyalar yapılmasın istiyorum. Bende alamıyım sorun değil ama senin gibi fırsatçıları gördükçe sinirleniyorum. Stok bittikten sonra 4 stok girdi insan gibi 1 adet sepete atıp ödemesini yaptım bu kadar, bende çok filtre kahve içen insanım ama ruhum aç değil farkımız bu. Zaten 1 siparişte bile haddinden fazla 2KG a yakın ürün var, hadi 2 sipariş geçersin bilemedin 3 diyelim 10 nedir arkadaş? bu nasıl bir aç gözlülük?

sana dokunan ne oldu hala uzatıyosun adam isterse buraya konu açmaz tum stogu çekerdi sistem buna izin veriyor bedavamı alıyor hayır parasını verip alıyor daha 1 hafta önce gelmişsin foruma 1 kahve için bu kadar kin bellediysen elektronik indirimlerine girme sen

Kafalara bak ya harbiden pırıl pırıl :ROFLMAO:

1 hafta önce gelmişsin? tamam knk 1 hafta önce geldiğim için yapılan yanlışa söz söyleme hakkım yok...

Hiç bir insan evladı bu kadar fazla kahveyi tüketemez, zaten bayatlayacak. Sal da alamayanlar da alsın, millet almak için çok uğraşmıştı diyorum ama anlama kapasitesi olmadığı için adamı savunmaya çalışıyorsun.

Tüm forum birleşip karşımda da dursanız gram umurumda değil dostum, 80 paket kahve alıp utanmadan yıllık aldım yeaaaa falan çekiyorsan kusura bakma ben buna laf da söylerim, aç gözlü de derim.

• Beğen
Reaksiyonlar: zpoc

Adam zahmet etmiş konu açmış burada konuşuyorsun, he bir de eşe dosta dağıttım diyor sanki sahibindende satılığıa koymuş gibi konuşuyorsun. Anlamadıysan adam bedava dağıtmış bu mu açgözlülük :D

1 hafta önce gelmişsin? tamam knk 1 hafta önce geldiğim için yapılan yanlışa söz söyleme hakkım yok...

Hiç bir insan evladı bu kadar fazla kahveyi tüketemez, zaten bayatlayacak. Sal da alamayanlar da alsın, millet almak için çok uğraşmıştı diyorum ama anlama kapasitesi olmadığı için adamı savunmaya çalışıyorsun.

Tüm forum birleşip karşımda da dursanız gram umurumda değil dostum, 80 paket kahve alıp utanmadan yıllık aldım yeaaaa falan çekiyorsan kusura bakma ben buna laf da söylerim, aç gözlü de derim.
ne yanlışı hacı ruh hastasımısın sen işimiz gücümüz yok senin gibi art niyetliye kendimizi mi anlatmaya çalışacaz.4 koli dağıttım bile sende git şöyle kenarda kudur

adam gider forumu takip etmeyen akrabalarına dostlarına dagıtır bu kuyruk acısı ne onu anlamadım bir kahve icin adamı savunmaya falan çalışmıyorum zeka geriliginin sebebini merak ettim

ne yanlışı hacı ruh hastasımısın sen işimiz gücümüz yok senin gibi art niyetliye kendimizi mi anlatmaya çalışacaz.4 koli dağıttım bile sende git şöyle kenarda kudur
İyi bari biraz utanma gelmiş de dağıtmışsın (şüpheli)

Daha geçen gün tam 1 yıllık stok yaptım anca yetiyor yeaa diye pişkin pişkin konuşuyordun.

Yine söylüyorum dağıt yada dağıtma gram umurumda değil, en aç gözlü adam bile şu kadar az stoktan 10 sipariş geçmezdi.

Daha da yazmıcam, azıcık aklı selim adam varsa burada ne demek istediğimi anlamıştır zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adam gider forumu takip etmeyen akrabalarına dostlarına dagıtır bu kuyruk acısı ne onu anlamadım bir kahve icin adamı savunmaya falan çalışmıyorum zeka geriliginin sebebini merak ettim
Bende sizdeki bu arsızlığı, yüzsüzlüğü merak ediyorum ama baklava izdihamındaki dayının torunuyla konuşuyorum sanırım o yüzden çok da ciddiye alamadım.

Al işine yarar.

Daha geçen gün tam 1 yıllık stok yaptım anca yetiyor yeaa diye pişkin pişkin konuşuyordun.

Yine söylüyorum dağıt yada dağıtma gram umurumda değil, en aç gözlü adam bile şu kadar az stoktan 10 sipariş geçmezdi.

Daha da yazmıcam, azıcık aklı selim adam varsa burada ne demek istediğimi anlamıştır zaten.
aç gözlüyüm bu seni neden ilgilendiriyor peki beni yargılamak sana mı düştü ? böyle mi tatmin ediyorsun kendini ben iyiyim onlar kötü aç gözlü diyerek mi konuyu ben açtım açmayadabilirdim ki emin ol umrumda değil bundan sonra konuda açmıycam gelicem böyle herkesin konusuna kendi hesabımla devamlı shitpost atıcam alan aldı alamayan bir dahaki sefere alsın beni ne ilgilendiriyor birinin alıp almaması fırsat bu yakalarsın ya da yakalayamazsın yakalayamadığında kuduz köpek gibi etrafına sarmazsın git adam gibi banlanan 50 tane hesabından sonra delikanlı ol gerçek nickin neyse onu yaz gitmiş oraya birde darionaharis nickini almış bir yüzün bile yok geliyorsun insanın canını sıkıyorsun bunuda bnlat gene gel sarmaya iyi alıştın zaten kimsen artık. kanaman varsada git doktora burda tedavin yok senin.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende sizdeki bu arsızlığı, yüzsüzlüğü merak ediyorum ama baklava izdihamındaki dayının torunuyla konuşuyorum sanırım o yüzden çok da ciddiye almıyorum.

Al işine yarar.
adama 1 yazmışsın 2 yazmışsın 4 gun geçmiş yedirememişsin gene yazmışsın sen bu forumdan acilen uzaklaş yoksa yakında buna dönersin bu öfke hastılıgınla
1784745771822.webp

ağzını açmazsanız bayatlamaz öyle saolsun post için benim de kahvem geldi güzel hafif asidik tadı yok hoşuma gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,921
Üyeler
199,960
Son üye
MuhammedAli145361

Geri