🔥İndirim Amazon Vantilatör İndirimleri🔥

balabanköfte

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
656
Honeywell HT900E masa vantilatörü 999₺

Honeywell Hsf600 ayaklı vantilatör 1849₺🔥

Philips Cx2550/00 ayaklı vantilatör 2399₺

Pelonis Kumandalı 92cm Kule tipi 3249₺🔥

Pelonis 76 cm kule tipi 1999₺

Kocaman vantilatörler bu kadarken dümdüz egzoz fanlarının 1000 lira olması çok tuhaf

Honeywell, marka kullanan var mı nasıl kalitesi

Şu pelonis'i bende fark ettim ama kullanan yorumlayacak var mı acaba parasına değer mi?

Honeywell, marka kullanan var mı nasıl kalitesi
İş gören bir ürün ama çok sessiz değil, normal vantilatörlere göre biraz daha sessiz ama o da en düşük seviyelerde, en yüksek seviyede baya gürültü çıkarıyor. Kule vantilatörlerde üfleme alanı çizgisel ve dar olduğu için normal vantilatörlerden daha zayıf bir bölgesel hava akışı yaratıyorlar. Yatak odasında veya küçük odada hafif şekilde serinletsin isteniyorsa alınabilir. Kumandası olması rahatlığı arttırıyor. Biz yatak odasında kullanıyoruz.

Şu pelonis'i bende fark ettim ama kullanan yorumlayacak var mı acaba parasına değer mi?
Kullanıyorum kumandalı 92 cm olanı ilk 4500 e almıştım, 5 seviye fan üflemesi ilk 2 si sessiz 3. Seviye hafif sesli 4 orta 5 baya ses cıkarıyor ama iyi üflüyor. Ekseni etrafında dönüyor gece yatmadan önce 1-2 seviyesinde açıyorum. Sonradan 3500 tl ye düşünce 2.sini aldım kutuda daha açmadım.

Kullanıyorum kumandalı 92 cm olanı ilk 4500 e almıştım, 5 seviye fan üflemesi ilk 2 si sessiz 3. Seviye hafif sesli 4 orta 5 baya ses cıkarıyor ama iyi üflüyor. Ekseni etrafında dönüyor gece yatmadan önce 1-2 seviyesinde açıyorum. Sonradan 3500 tl ye düşünce 2.sini aldım kutuda daha açmadım.
Bende honeywell beyaz kule vantilatör var hocam o 1.kademe bile gece uyurken sesli ama uyutuyor iş görüyor güzel yani. Bu eminim ondan iyidir de fiyatını merak etmiştim o zaman şu an 3250 lira fiyatı fırsat sayılır sanırım. Bir de levoit var diğer evde kullanıyoruz o harika mesela hiç ses yok 3 seviye kadar.

Philips Cx2550/00 ayaklı vantilatör 2399₺ yeni aldiydim 3.5 e simdi tekrar siparis ve iade :D ahahha ama ssaticiyi amazon secin 2450 liralik olan

Pelonis 92cm aldık bakalım

Geri