🔥İndirim Wraith Pulsar İndirimlerinden Alınabilicek Ürünler?

lortarda

80+ Silver
Reaksiyon skoru
604

Sitedeki indirim belki uzun zamandır var ama ben yeni gördüm. Pulsar TenZ haricinde Pulsar'ın ürünlerini çok deneyimlemedim. İndirimler güzel gibi duruyor. Alınabilecek ürünler var mı?

Önerisi olan arkadaşlardan tavsiye beklerim.
Benim baktığım ürünler:

indirim hmmm. 5K-6K'ya aksesuar. biz ne zamandır 5-6Klık aksesuarları normal karşılar olduk hiç anlayamıyorum yada bana garip geliyor. hani 6K verdiğim bir bilgisayar aksesuarı bak ana bileşeni demiyorum aksesuarı bana öyle devasa şeyler vaadetmeliki tamam fiyatını hakketti diyebileyim.

Öyle diyorsunuz ama mouse tükenmiş bile hocam. Ben de size katılıyorum
indirim hmmm. 5K-6K'ya aksesuar. biz ne zamandır 5-6Klık aksesuarları normal karşılar olduk hiç anlayamıyorum yada bana garip geliyor. hani 6K verdiğim bir bilgisayar aksesuarı bak ana bileşeni demiyorum aksesuarı bana öyle devasa şeyler vaadetmeliki tamam fiyatını hakketti diyebileyim.

bende çözemedim bu wraithi son senelerde popüler oldular öküz gibi fiyatlara satıyorlar anlayamadım gitti iyice fiyat algım felanda şaştı artık

Aynı klavye yurt dışında 7500 liraya vergisiz hali ile satılıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim gibi bu ürünleri deneyimleyen, koleksiyon haline getiren, hobi edinen milyonlarca insan var bende 6k vermeyi doğru bulmuyorum fakat bizimde eğlencemiz bu :)

İndirim bilan da yok zaten hocam Amerika'daki satılan piyasa fiyatına geliyor bizim kendini çok zeki zanneden wraith fanları da yiyor bunu

indirim yok, zaten fiyatları buydu bindirip indirmişler.

"Yurt dışında şu kadara satılıyor" diyenlere ; hikaye arkadaşım, kimse gidip full fiyata almıyor indirim oluyor sürekli zaten, kuponu var osu var busu var. 100 dolar yazıyorsa 55-70 dolara satılıyor ürünler genelde, hesabını siz yapın.

Geri