SalimBdk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,418
Nvidia alınca da gelen o pişmanlık hissi umarım yaşamazBoşver. Nvidia alsın, kafası rahat etsin.
Nvidia alınca da gelen o pişmanlık hissi umarım yaşamazBoşver. Nvidia alsın, kafası rahat etsin.
Bu tür sorunlar psu kaynaklı olabiliyor ya da kartta fiziksel bir sıkıntı var amd'nin yazılımıyla alakası varmış gibi gelmedi bana. Hatta AMD'nin en sorunsuz kartlarından birisi 6700XT4 defa yaşadım bu sorunu monitör kapanıyor DisplayPort sinyal yok diyor ama arkada müzik çalmaya devam ediyor kasadan kapatıp açıyorum ekran geliyor ama Hz düşüyor ve çok kasıyor oyunlarda da öyle driver sil yeniden kur demeyin güvenli moddada denedim 3 farklı sürüm denedim yine oluyor PCI-e kablolarını 2'si ayrı olacak şekilde değiştirdim ilk kod 22 hatası çıkıyor aygıtı etkinleştir diyorum kod 31 hatasına dönüyor Windows Update kapalı. PSU cooler Master V2 650w bronze
yok maalesef olmuyor takılmalarda var oyunlarda filan epeydirtam da okudum ama eksik yazmak istemedim. sen eksik yaptıklarını tamamla diye yazdım. kod hatalarının sebebinin çözümü benim dediğimdir. sen format çek. windows dahil herşeyi güncelle. aynı hata devam ederse hatayı kartta ara
Amd icin gayet normal seyler bunlar4 defa yaşadım bu sorunu monitör kapanıyor DisplayPort sinyal yok diyor ama arkada müzik çalmaya devam ediyor kasadan kapatıp açıyorum ekran geliyor ama Hz düşüyor ve çok kasıyor oyunlarda da öyle driver sil yeniden kur demeyin güvenli moddada denedim 3 farklı sürüm denedim yine oluyor PCI-e kablolarını 2'si ayrı olacak şekilde değiştirdim ilk kod 22 hatası çıkıyor aygıtı etkinleştir diyorum kod 31 hatasına dönüyor Windows Update kapalı. PSU cooler Master V2 650w bronze
eksik bir şey yoktu dediğin herşeyi zaten 5 kere yaptım 1 haftada bunu 5 kere tekrar etti sonuç 5070 geçicem zaten artık anlamı kalmadıtam da okudum ama eksik yazmak istemedim. sen eksik yaptıklarını tamamla diye yazdım. kod hatalarının sebebinin çözümü benim dediğimdir. sen format çek. windows dahil herşeyi güncelle. aynı hata devam ederse hatayı kartta ara.
adam bir tane çözüm yazmış spamla ne alakası var diyicem moderatörler işte amd alehine bir şey yazınca böyle oluyorgidiyosun kartı satıp 3070 ti alıyosun
1 yıl oldu biteli garantisi olsa dediğinizi yapardımGaranti varsa sorunları yazarak garantiye gönder
birde çok fazla etken var
belkide ekrankartında sorun yoktur