Radeon RX 6700 XT 4 Defa Kod 22 ve Kod 31 Hatası

4 defa yaşadım bu sorunu monitör kapanıyor DisplayPort sinyal yok diyor ama arkada müzik çalmaya devam ediyor kasadan kapatıp açıyorum ekran geliyor ama Hz düşüyor ve çok kasıyor oyunlarda da öyle driver sil yeniden kur demeyin güvenli moddada denedim 3 farklı sürüm denedim yine oluyor PCI-e kablolarını 2'si ayrı olacak şekilde değiştirdim ilk kod 22 hatası çıkıyor aygıtı etkinleştir diyorum kod 31 hatasına dönüyor Windows Update kapalı. PSU cooler Master V2 650w bronze
Bu tür sorunlar psu kaynaklı olabiliyor ya da kartta fiziksel bir sıkıntı var amd'nin yazılımıyla alakası varmış gibi gelmedi bana. Hatta AMD'nin en sorunsuz kartlarından birisi 6700XT

tam da okudum ama eksik yazmak istemedim. sen eksik yaptıklarını tamamla diye yazdım. kod hatalarının sebebinin çözümü benim dediğimdir. sen format çek. windows dahil herşeyi güncelle. aynı hata devam ederse hatayı kartta ara
yok maalesef olmuyor takılmalarda var oyunlarda filan epeydir

4 defa yaşadım bu sorunu monitör kapanıyor DisplayPort sinyal yok diyor ama arkada müzik çalmaya devam ediyor kasadan kapatıp açıyorum ekran geliyor ama Hz düşüyor ve çok kasıyor oyunlarda da öyle driver sil yeniden kur demeyin güvenli moddada denedim 3 farklı sürüm denedim yine oluyor PCI-e kablolarını 2'si ayrı olacak şekilde değiştirdim ilk kod 22 hatası çıkıyor aygıtı etkinleştir diyorum kod 31 hatasına dönüyor Windows Update kapalı. PSU cooler Master V2 650w bronze
Amd icin gayet normal seyler bunlar🤣

tam da okudum ama eksik yazmak istemedim. sen eksik yaptıklarını tamamla diye yazdım. kod hatalarının sebebinin çözümü benim dediğimdir. sen format çek. windows dahil herşeyi güncelle. aynı hata devam ederse hatayı kartta ara.
eksik bir şey yoktu dediğin herşeyi zaten 5 kere yaptım 1 haftada bunu 5 kere tekrar etti sonuç 5070 geçicem zaten artık anlamı kalmadı

Garanti varsa sorunları yazarak garantiye gönder

birde çok fazla etken var
belkide ekrankartında sorun yoktur

Ya Nvidia severler şu adamın sorununu çözün oralarda yoksunuz amd yazan konuda bit gibi bitiyorsunuz haydi bakalım, gidip yazın nvidia satıp amd al diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir sorun nvidia sisteme sorun kesin başka bir donanımdir!! Ama amd ise kesin amd kartı suçludur!!!

Sana hemen çözümü yazıyorum dahada bi sorun yaşamicaksın amd de
İnternetten MPO yu kapatma yaz talimatlara uy bilgisayarın kapat aç sorunlarının tamamı çözüldü, çözülmezse ilaveten amd içindeki ekstar ayarları kapa

Sorunu çözmektense marka övüyorsunuz tebrik ederim sizi %2 hisse aldınız böyle insanların direkt banlanması lazım

Kod 22 ve kod 31 hatasını RX 7800xt kartımda bende alıyordum ama sadece valoranta girince yapıyordum yukarıda arkadaşın dediği gibi windows sürücüleriyle çakışması sonucu driver siliniyor siyah ekran veriyor.
Bu sorun 26.3.1 sürümünden sonra ortaya çıktı bende çözümü 26.3.1 sürümünde kullanmakta buldum ( şuanlık) bir sıkıntı yok sistem düzgün çalışıyor bakalım ileride gelecek driverlerla sorun çözülecek mi .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçici bir çözüm arıyorsanız 26.3.1 sürümüne dönün sorununuz çözülecektir.

Bu nvidia fanboylarını anlamıyorum olm babanızın malı mı la bu kadar savunuyosunuz😆. Rx 570 Rx 590 Rx 6700 kullandım bir gram sorun yaşamadımki milletin o abarttığı "500 serisi sorunludur konko sakın alma" diyenlere kulak asmadım almadım. Bir gram sorun çıkarmadılar bana bu 3 kart. 1050ti çöpünden sonra bu 3ü beni çok idare etti. Yapay karelerle oyun oynamaya devam edin siz😆

Geri