❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için
Asus karşılığı (PG32UCDM3) 77 bin tl kazık fiyat MSI yarı fiyatına aynısını satıyor. Blackshield aslında quantum black kaplamadır Asus pazarlama amaçlı blackshield diye degistirmiş. MSI da dark armor diye pazarlıyor. İkiside aynı kaplamadır. Pg27ucdm eskide kaldı
14688.webp

Sen eskiden mat hakkında böyle değildin ya sanki diye hatırlıyorum :D.
Daha olumlu düşünüyordun.
Olumlu düşünmedim hiç bir zaman ama çok uygun fiyat olunca öneriyordum. Mesela 14k ya samsung var en ucuz Glossy OLED 23k olunca hala öneriyorum çünkü seçenek yok IPS parasına düşmüş. Ayrıca G81SF de kaplama güncellendi batırdılar, G5 de HDR10 var sadece yine batırdılar. G60SD ve G80SD gibi modeller en azından hdr açısından daha iyiydiler ve mat kaplama bu kadar agresif değildi. Fiyatları yine çok uygundu. Zamanla bir soğuma da geldi ekstradan.

Çok uygun olursa olabilir diğer türlü alınmaz aradaki farkı gösteriyorum. Mesela dün bir forumda arkadaş G5 alıcaktı ben diyor ışıkta pencere önü kullanacam mat daha avantajlı. Bilmiyor ki qd de mat kullanırsan ve pencere önüyse görüntü çok bozulacak. Mat qd oled sevdası arttı g5 indiriminden sonra bir sürü kişiyi çevirdim alıyorlardı. 😀

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
Sen eskiden mat hakkında böyle değildin ya sanki diye hatırlıyorum :D.
Daha olumlu düşünüyordun.
hocam siz de aldınız mpg322ur x24'ü başlangıç için önerilen ayarlarınız vs var mı ?

hocam siz de aldınız mpg322ur x24'ü başlangıç için önerilen ayarlarınız vs var mı ?
Benim renk ayarladım Asus ile aynı. Kişisel renk ayarı yaparım hep.
Bana göre herkesin ayarları da kişisel olmalı.

Bu ikisi dışında yapman gereken bisi yok

Bu ikisi dışında yapman gereken bisi yok
Hoca, ürün geldi. Harika…

@Tayfunns Hocam konudaki monitorle 321UP X24 arasindaki tek onemli fark DisplayPort 2.1 mi?
DP 2.1 çnemli bir fark değil bana kalırsa. Teoride fark olsa da pratikte fark etmiyor. Görüntü veya gecikme farkı olmuyor. Diğer farklar mpg de Kvm, RGB aydınlatma, gamıng ıntelligence yazılımı (MSI sitesinden indiriyorsun), yakınlık sensörü vs eğer yakın fiyat ise mpg fiyat farkı fazla ise ucuz olan. Panel ve kaplama aynı. Görüntü kaliteleri ve hız açısından hiç bir fark yok. İkiside 4.nesil samsung qd oled panel kullanıyor.
15285.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,444
Üyeler
200,403
Son üye
Emir KAYABALI

Geri