- Reaksiyon skoru
- 68
Arkadaşlar gün içinde alacağım 80-85bin TL ye kadar bütçem var hazır sistem önerisi lazım teşekkürler
Arkadaşlar gün içinde alacağım 80-85bin TL ye kadar bütçem var hazır sistem önerisi lazım teşekkürler
PSU güvenilir mi hocam?![]()
Majesty Bronz | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Majesty Bronz | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Hocam saat 18 gibi mesaiden çıkacağım itopya veya vatandan gidip aliyim diyorum kendim almak istesem ne toplayabilirim en son 10 yıl önce toplamistim piyasayı bilemiyorumBütçen güzel hazır sistemlerin hemen hemen hepsi ya pahalı oluyor yada uygun olsada anakart ram soğutma psu gibi şeylerden kısıyorlar
Kendin toplarsan muhteşem bir şey çıkar
Ben mi yanlış görüyorum yoksa sistem 100bin TL üstünde miMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha iyisi yok
Hocam saat 18 gibi mesaiden çıkacağım itopya veya vatandan gidip aliyim diyorum kendim almak istesem ne toplayabilirim en son 10 yıl önce toplamistim piyasayı bilemiyorum
https://www.gaming.gen.tr/urun/9282...w-80-gold-freedos-gaming-masaustu-bilgisayar/ bundam daha fp varmı be hocamBütçen güzel hazır sistemlerin hemen hemen hepsi ya pahalı oluyor yada uygun olsada anakart ram soğutma psu gibi şeylerden kısıyorlar
Kendin toplarsan muhteşem bir şey çıkar
Deil hocam güvenilebilecek bir psu deil dandik marka ve dandik bir model tabii ki az önce yazdığım gibi illaki biryerlerden kısarlar İncehesabın ürün fiyatlarını sevsem bile yapmışlar nefret ediyorum oem paketlerdenPSU güvenilir mi hocam?
Yok 78 bin tlHocam saat 18 gibi mesaiden çıkacağım itopya veya vatandan gidip aliyim diyorum kendim almak istesem ne toplayabilirim en son 10 yıl önce toplamistim piyasayı bilemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben mi yanlış görüyorum yoksa sistem 100bin TL üstünde mi
Vatan itopyadan uzak dur kazık satıyorlar vatan yine bu aralar ndivia kartlara indirip yapmaya başladı vatan yine iyide İtopya fazlasıyla kazık ve gidip toplarsan daha çok kazık SokarlarHocam saat 18 gibi mesaiden çıkacağım itopya veya vatandan gidip aliyim diyorum kendim almak istesem ne toplayabilirim en son 10 yıl önce toplamistim piyasayı bilemiyorum
Eğer aklında parçalar yoksa toplayayım birtane Sistem bütçe 85k ?Hocam saat 18 gibi mesaiden çıkacağım itopya veya vatandan gidip aliyim diyorum kendim almak istesem ne toplayabilirim en son 10 yıl önce toplamistim piyasayı bilemiyorum
Bende 70kya sistem almayı düşünüyorum ama bir şeyden patlıyor hazır sistemde tek tek alsam o kablolamayı vs doğru düzgün yapamam diye güvenemiyorum yok mu düzgün bir hazır sistem piyasada yaDeil hocam güvenilebilecek bir psu deil dandik marka ve dandik bir model tabii ki az önce yazdığım gibi illaki biryerlerden kısarlar İncehesabın ürün fiyatlarını sevsem bile yapmışlar nefret ediyorum oem paketlerden
Pek bılmıyom ama zaten sistemin fiyatı 79000 felan arkadaşın bütce de 80-85k kalan parayla daha iyi psu lü bir kasa da alabilirPSU güvenilir mi hocam?
Geçen fiyat hatasıyla düşmüştü sen orada kalmış olabilir misin kralYok 78 bin tl