Gta 5 Online Para Hilesi Verebilecek Var mı ?

Xqers

80+
Reaksiyon skoru
6
yasak mı bilmiyorum ama yasak değilse cevap verebilir misiniz. 2 3 aydır gta online oynuyorum ve para kasamıyorum delirmek üzereyim parasızlıktan eğer varsa gta para hilesi verebilecek var mı.

yasak mı bilmiyorum ama yasak değilse cevap verebilir misiniz. 2 3 aydır gta online oynuyorum ve para kasamıyorum delirmek üzereyim parasızlıktan eğer varsa gta para hilesi verebilecek var mı.
Para hilesi yok ama Itemsatış veya farklı siteler üzerinden GTA V Online parası alabilirsiniz, hem de oldukça uygun fiyatlara.

yimmenü v2 kurabilirsin para ve seviye için hocam.

Para hilesi yok ama Itemsatış veya farklı siteler üzerinden GTA V Online parası alabilirsiniz, hem de oldukça uygun fiyatlara.
Onlarda hile yapıyor sanki babalarının parasını mı dağıtıyorlar.

Onlarda hile yapıyor sanki babalarının parasını mı dağıtıyorlar.
Rockstar bu konuda oldukça katı. Offline modda istediğinizi yapabilirsiniz ama Online'da hile kullanırsanız hesabınız banlanır. Para satan sitelerin hepsinin hile kullandığını düşünmek de biraz saçma açıkçası.

Rockstar bu konuda oldukça katı. Offline modda istediğinizi yapabilirsiniz ama Online'da hile kullanırsanız hesabınız banlanır. Para satan sitelerin hepsinin hile kullandığını düşünmek de biraz saçma açıkçası.
Hepsi hile yapıyor kardesim saka mısın?

Hepsi hile yapıyor kardesim saka mısın?
bunu neye dayanarak söylüyorsun? YimMenu gördün diye bütün sistemi çözmüş gibi konuşman biraz komik açıkçası. İddianı destekleyen bir şey varsa paylaş da biz de bilelim. Ayrıca Rockstar bu konularda oldukça katı, Online'da hile yapanların hesabı zaten banlanıyor.

Son düzenleme:
valla yalan yok Epic verdiğinde cheat engine ile doldurmuştuk hesabı hala duruyor

"Hepsi hile yapıyor" diyorsun da, bunu neye dayanarak söylüyorsun? YimMenu gördün diye bütün sistemi çözmüş gibi konuşman biraz komik açıkçası. İddianı destekleyen bir şey varsa paylaş da biz de bilelim. Ayrıca Rockstar bu konularda oldukça katı, Online'da hile yapanların hesabı zaten banlanıyor.
Oncelikle merhaba gpt. 2. Olarak oyunda para dagıtma gibi bir sistem yok veya level verme gibi. Tüm para satan siteler orjinal rockstar shark card hariç hepsi hile ile bunları kullanıcıların hesabına tanımlıyor. 14 senedir oynadıgım oyunu bileyim bir tık değil mi?
1784819091716.webp

"Hepsi hile yapıyor" diyorsun da, bunu neye dayanarak söylüyorsun? YimMenu gördün diye bütün sistemi çözmüş gibi konuşman biraz komik açıkçası. İddianı destekleyen bir şey varsa paylaş da biz de bilelim. Ayrıca Rockstar bu konularda oldukça katı, Online'da hile yapanların hesabı zaten banlanıyor.
konu ile alakali bilgin yok, neden konuya yaziyorsun zaten konuyu acan kisinin istegine yardimci olmak icin de gelmemissin

Oncelikle merhaba gpt. 2. Olarak oyunda para dagıtma gibi bir sistem yok veya level verme gibi. Tüm para satan siteler orjinal rockstar shark card hariç hepsi hile ile bunları kullanıcıların hesabına tanımlıyor. 14 senedir oynadıgım oyunu bileyim bir tık değil mi?Alıntıyı görüntüle
Da oğlum, sende ne abartıyorsun? Sana özel mi çıktı oyun? İlk 2013'te çıkış yapan oyunu nasıl 2012'de oynadın? Az at da.

Son düzenleme:
Ben yaklaşık 1 sene konsolda oynadım, orada bile glitch ve bug ile araba çoğaltıp satıyorduk. Normal oynayarak kasılan para hiçbir şeye yetmiyor maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,681
Üyeler
199,880
Son üye
Semix11

Geri