Arkadaşlar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var benım bu sorundan kurtulmam lazım düzgün oyun oynuyamıyorum adam akıllı.gerçekten yardımınıza ihtiyacım var bilgisayardan anlayan abiler arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi gerçekten hepinize çok minnettarım . fotoraf atamadım oyuzden fotorafları upload ettim bakabilirmisiniz sizce bu hata neden oluyor. 4-5 aydır chatgpt soruyorumda çözmek için oda bişeler diyo ama dediği şeyler doğru değil çaresizce kaldım tek çarem burası. pc ben bazen bi oyuna gırıyorum bi su içip geliyorum mesela pcye bakıyorum kendi kendine restart atmış tekrardan açılmış. olay goruntuleyicisine baktıgımdada bu hatayı alıyorum. ve genellikle valorant oynarken pc bi anda kilitleniyo gibi bişey oluyo mesela bazen pc kilitlenıyo ama mouseyi hareket ettırebılıyorum bazende tamamen donuyor dırrrr dıye çökünce ses verıyor mecburen kendim manuel reset tuşuna basıyorum aşşağıda en sonda attığım fotoda valorant oynarken oldu. gerçekten yardıma ihtiyacım var bana yardımcı olan herkese teşekkürler. not : sadece valorantta olmuyor diğer oyunlardada pc restart atıyor . zamanı belirsiz bir anda oluyor. herkese teşekkürler
SİSTEM ÖZELLİKLERİM
İŞLEMCİ İ5 10400F
ANAKART GİGABYTE H470M K
RAM KİNGSTON FURY 1X16 2666MHZ
EKRAN KARTI GTX 1660 Tİ 6GB
PSU GamX 450W
resmim.net
SİSTEM ÖZELLİKLERİM
İŞLEMCİ İ5 10400F
ANAKART GİGABYTE H470M K
RAM KİNGSTON FURY 1X16 2666MHZ
EKRAN KARTI GTX 1660 Tİ 6GB