Merhabalar 2500 TL Manyetik Klavye Önerisi

woldcup

80+
Reaksiyon skoru
5
2500 tl manyetik klavye önerisi lazim gameraider k1 he ve vgn hero 68 he modellerini gördüm ama daha uygun fiyatlı bur klavye önerisi isteyeceğim boyut olarak 68 ya da 75 yeterli olacaktır .Aslında butce olarak 3000 tl ye çıkabilirim ama bir klavye icin 3k çok gibi belki deyildir ama eğer derseniz 3 k ya çık seni daha uzun süre götürsün o zaman olur yoksa ortalama bir klavye de benim işimi görecektir bide sesi ve görüntüsü güzel olursa sevinirim

Dostum sana bi tavsiye, maksimum bütçeni belirle. 200 daha çık şunu al 300 daha koy şunu al diye tonla öneri gelir, kafan daha çok karışır.

3K'ya çıkmak seni maddi açıdan zora sokmayacaksa K1 HE alabilirsin.

Dostum sana bi tavsiye, maksimum bütçeni belirle. 200 daha çık şunu al 300 daha koy şunu al diye tonla öneri gelir, kafan daha çok karışır.

3K'ya çıkmak seni maddi açıdan zora sokmayacaksa K1 HE alabilirsin.
Hocam Maddi açıdan sıkıntı yok benim düşüncem.birkez alayim uzun yıllar beni gotursun isterim yoksa bu k1 ile daha düşük butceli bir manyetik arasinda performans farki olacağını düşünmüyorum

Hocam Maddi açıdan sıkıntı yok benim düşüncem.birkez alayim uzun yıllar beni gotursun isterim yoksa bu k1 ile daha düşük butceli bir manyetik arasinda performans farki olacağını düşünmüyorum
performans farkı olmaz ama malzeme kalitesi önemli uzun süre kullanmayı düşünüyorum da diyorsun o yüzden k1he mantıklı

performans farkı olmaz ama malzeme kalitesi önemli uzun süre kullanmayı düşünüyorum da diyorsun o yüzden k1he mantıklı
Saolun hocam su an durum.karisik Babam çok pahalı birsey alma diyor izin verirse k1 ya da vgn alirim vermezse 2000 2500 arasına da bir öneriniz var mi

Olur. K1 HE'de Keychron PCB ve POM Switch var. Keychron zaten bana göre en iyi PCB üreticilerinden. Onun dışında yalıtım ve ses olarak 5 katmanlı gasket yalıtım var.

howl75

Hocam daha 2500 tl lerde bir öneriniz var mı
bu butcelerde alacağın daha dusuk klavyelerden memnun kalmazsın özellikle malzeme kalitesi olarak. manyetik yerine mekanikte bakabilirsin o halde

bu butcelerde alacağın daha dusuk klavyelerden memnun kalmazsın özellikle malzeme kalitesi olarak. manyetik yerine mekanikte bakabilirsin o halde
O fiyata iyi manyetik yok diyorsanız öyledir zaman gameraider mi alayım vgn mi yani dusuncem su yönde vgn nin görüntüsü çok güzel duruyor ilerde şeffaf keycapse extra para vermektense 150 tl daha ekleyeyim hem vgn olsun hemde şeffaf olsun diyorum mantikli mi sizce

aula f75 kullanmıstım bir süre hiç memnun kalmamıstım ben vgn yi bilmiyorum açıkcası. bildiğim ve kullandığım önerim yine bu fiyata manyetik olarak howl75 olur. hem şeffaf keycaps ücretsiz geliyor yanında

aula f75 kullanmıstım bir süre hiç memnun kalmamıstım ben vgn yi bilmiyorum açıkcası. bildiğim ve kullandığım önerim yine bu fiyata manyetik olarak howl75 olur. hem şeffaf keycaps ücretsiz geliyor yanında
Hocam.bir yanlışınız var şeffaf keycaps 750 tl ye düşüyor

mchose ace 60 pro kullanıyorum çok memnunum, indirimden 1750 tl'ye almıştım şu an 3.5k bandında ama 2.5k civarına düşerse direk al bence

Geri