🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Arkadaşlar işlerim için ilk etapta 15-20 tane alacam. Sağlam olarak gönderen yani bu şekilde kullanılmış gönderip beni uğraştırsın istemiyorum. O yüzden kinguin plati bulaşmıcam. Nerden alabilirim?
heplisans dan öneririm adamların destekleride var 10 dk da teslim hiç sorun yaşamadım 2 kez aldık.

heplisans dan öneririm adamların destekleride var 10 dk da teslim hiç sorun yaşamadım 2 kez aldık.
Sürekli bu siteyi öven yeni hesaplar görüyorum. Site sizemi ait ? Kinguin varken o garip siteden satın alınmaz

***lisans dan almayın ödeme kısmı hiç güven vermedi normalde pay.tr sayfasına atması lazım ama site içerisinde pay.tr sekmesine atıyor çakma olabilir kredi kartınızı kopyalıyor olabilir yeni yetme hesaplar yonlendırıyor sizi oraya zaten

***lisans dan almayın ödeme kısmı hiç güven vermedi normalde pay.tr sayfasına atması lazım ama site içerisinde pay.tr sekmesine atıyor çakma olabilir kredi kartınızı kopyalıyor olabilir yeni yetme hesaplar yonlendırıyor sizi oraya zaten
beyler şimid bende alcamda hangi siteden alayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sürekli bu siteyi öven yeni hesaplar görüyorum. Site sizemi ait ? Kinguin varken o garip siteden satın alınmaz
.

benim 98 kusur liraya yatti adamlar. ne satici, ne plati store ne de odeme alan araci kurum yardimci olmadi. ne istendiyse gonderdim kanit icin. uyeliksiz aldim, odeme reddedildi gozukuyor sayfada ama para cekildi. bundan sonraki asama bankadan harcama itirazi kaldi sadece. o da olur mu bakalim...

.

kinguin en guvenlısı plati en ucuzu hepsi aynı saglayıcıdan alıyordur kodu farketmiyor yani ben olsam hangisi ucuzsa onu alırdım

kinguin en guvenlısı plati en ucuzu hepsi aynı saglayıcıdan alıyordur kodu farketmiyor yani ben olsam hangisi ucuzsa onu alırdım
aga sitede giricem ürün alamıyom veye kayıt olamıyorum site garip çalışıyor sendede öylemi şuan

ben de 2.linkten aldım telegram üzeriden 5dk da halloldu kullanmaya başladım.

Kinguin'den aldım 212tlye geldi aktif oldu şu anda

ben 3 tane burdan aldım. yapay zeka ile de ilgili baya bilgili. arkadaş sağolsun bütün sorularımı cevapladı. kodları da kontrol edip gönderiyomuş. yani kullanılmış kod göndermiyor. 3 kodu 300 liraya aldım. fiyatta da yardımcı oluyor
Sağolun hocam. Arkadaştan ilk etapta 10 tane aldım sorunsuz ve hızlıca teslim etti.

Geri