🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Benim üyelik iptal edildi.

1784842189251.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: linx

Linki benim çocuk gönderdi. İzlemedim ama muhtemelen buradaki yöntem ile bedavaya alıp parayla satıyorlar
Bu bir yöntem değil Hindistan’da bu hattı kullananlara operatör kendisi kod veriyor zaten ama kimse kendi hattına verilen tek seferlik kodu 100TL gibi komik bir rakama satmaz diye düşünüyorum başka yolla elde ediyorlardır bu kodları.

Hocam peki şimdi kendiniz müdahale edebiliyor musunuz yani yeni alım vs yapabiliyor musunuz? Benim şakkadanak ana hesaba tanımladı şimdi iptal de edilmiyor müdahale de edilmiyor Jio ile iletişime geçin diyor. İptal olana kadar kalır problem değil ama sonrasında kendimiz artık alım yapabiliyoruz değil mi?

Hocam peki şimdi kendiniz müdahale edebiliyor musunuz yani yeni alım vs yapabiliyor musunuz? Benim şakkadanak ana hesaba tanımladı şimdi iptal de edilmiyor müdahale de edilmiyor Jio ile iletişime geçin diyor. İptal olana kadar kalır problem değil ama sonrasında kendimiz artık alım yapabiliyoruz değil mi?
Ekran bu şekilde mi kaldı, normal ücretli alımla devam edemiyor musunuz
Diğer abonelik planlarını görebiliyorum şu an.

benim 98 kusur liraya yatti adamlar. ne satici, ne plati store ne de odeme alan araci kurum yardimci olmadi. ne istendiyse gonderdim kanit icin. uyeliksiz aldim, odeme reddedildi gozukuyor sayfada ama para cekildi. bundan sonraki asama bankadan harcama itirazi kaldi sadece. o da olur mu bakalim...

Geri