SoykanBickle
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
Benim üyelik iptal edildi.
Bu bir yöntem değil Hindistan’da bu hattı kullananlara operatör kendisi kod veriyor zaten ama kimse kendi hattına verilen tek seferlik kodu 100TL gibi komik bir rakama satmaz diye düşünüyorum başka yolla elde ediyorlardır bu kodları.
Linki benim çocuk gönderdi. İzlemedim ama muhtemelen buradaki yöntem ile bedavaya alıp parayla satıyorlar
Hocam peki şimdi kendiniz müdahale edebiliyor musunuz yani yeni alım vs yapabiliyor musunuz? Benim şakkadanak ana hesaba tanımladı şimdi iptal de edilmiyor müdahale de edilmiyor Jio ile iletişime geçin diyor. İptal olana kadar kalır problem değil ama sonrasında kendimiz artık alım yapabiliyoruz değil mi?
Ekran bu şekilde mi kaldı, normal ücretli alımla devam edemiyor musunuz
Hocam peki şimdi kendiniz müdahale edebiliyor musunuz yani yeni alım vs yapabiliyor musunuz? Benim şakkadanak ana hesaba tanımladı şimdi iptal de edilmiyor müdahale de edilmiyor Jio ile iletişime geçin diyor. İptal olana kadar kalır problem değil ama sonrasında kendimiz artık alım yapabiliyoruz değil mi?
Diğer abonelik planlarını görebiliyorum şu an.Ekran bu şekilde mi kaldı, normal ücretli alımla devam edemiyor musunuz
Satıcıya sordun mu hocamDiğer abonelik planlarını görebiliyorum şu an.
Plati'den almıştım, uğraşmak istemedim. Çözüme kavuşacağını da sanmıyorum zaten. Yine alsam yine iptal edilecek.Satıcıya sordun mu hocam
Hemen satıcın ile konuş / ticket aç sana yeni aktivasyon linki versin. Tamam iptal olabilir deniyor fakat bu haksız seviyede hızlı olmuş.
Hocam benim başlangıç 2022 görünüyorBende bi sorun yok garip
Alıntıyı görüntüle
benim başlangıç aldığım gün 19 temmuz olarak gözüküyorHocam benim başlangıç 2022 görünüyor