Yukosss
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 577
3 Al 2 Öde ile sepette 75TL Kuponla
699dan vardı benzer yada aynı vantilatör kimse almadı demekki şimdide 3erli paket yapmışlar. kimse almasa 4erli bile paket yaparlar demekkiYorumları gayet iyi hocam bilmiyorum valla tanesi 650TL ye geliyor yani.
Fiyat biraz pahalı gibi normalde fiyatları ne kadar bu tarz dik vantilatorlerinSes yüksek, kumanda yok, 2 ay kullansan kafasi yamuluyor bu tür vantilatorler eskide kaldi.
3 tane ondan alacagima 1 tane bundan alirim kule tipi çok iyi şuanda kullaniyorum uyku modu dahi var.
baya iyi model bu arada hocam, baya araştırdım bende bu modeli vantilatör almadan önce, bütçe dahilinde(maalesef) konudaki vantilatörü geçen hafta aldım n11'den 750 TL'ye sesli maalesef, yorumlarında coğu kullanıcı sessiz falan demiş ama alakası yok, ileride sert mika fan alır, değiştiririm derseniz biraz daha sesi azaltabilirsiniz tabi. toplam 3 üfleme modu var, ortadaki direk sistemi ile boyunu aşağı ve yukarı azaltıp, düşürebilirsiniz, bütçem çok düşük ama serinlemek istiyorum derseniz belki her odaya 1 adet atılabilir, onun dışında pek mantıklı değil, hele ki benim gibi sese takıntılıysanız.Ses yüksek, kumanda yok, 2 ay kullansan kafasi yamuluyor bu tür vantilatorler eskide kaldi.
3 tane ondan alacagima 1 tane bundan alirim kule tipi çok iyi şuanda kullaniyorum uyku modu dahi var.
Üflüyormu ki ya munlar ne kadar soğutuyorSes yüksek, kumanda yok, 2 ay kullansan kafasi yamuluyor bu tür vantilatorler eskide kaldi.