Da Foruma Ne Oldu, Neden Eskisi Kadar Aktif Değil?

Reaksiyon skoru
11
İyi forumlar arkadaşlar. Yanlış hatırlamıyorsam bu forumu en aktif kullandığım dönem 2024 yılıydı. O dönemlerde belkide en aktif forum sitesiydi. Günün saati fark etmeksizin. Şu an yeni hesabım ile girdim fakat o eski aktiflikten eser yok. O dönemde bilinen kullanıcılardan hatırladıklarıma baktım, hiçbiri son giriş olarak aktif değil. 2 yılda yapay zeka'nın eseri mi bu, yoksa başka bir şey mi oldu? Sınav ve iş sürecim dolayısıyla genel manada sosyal medyada aktif değildim. Sınav bitince yeni yeni açılım yapıyorum.

Son düzenleme:
Ben geceleri uyuyorum sabah olunca da işe gidiyorum. Zaman mı var foruma girelim?
Geceleri uyuyorum hakkatten yalan söylemiyorum. Artık o işleri bıraktım :kizginpeepo:
Ya evet bazı şeyler zorlaştığı için herkes daha fazla çalışıyor ama bir anda koca kitle silinip gitmemiştir herhalde. Yss, kürşat abi, revdeis dou mu birisi vardı, ck ibrahim abi vardı, k1ngo8 mi birisi vardı yakın muhabbetim olan. Bayağı birileri vardı. Hatırladıklarıma baktım, dediğim gibi hiç biri eskisi gibi aktif dwğil. Son mesajları bile öyle gösteriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba herkes ywşil forumun kitlesini devralan mavi foruma mı kaydı diye de düşünmüyor değilim.

Öyle ya. Teknik bir konu açınca falan eskisi kadar mesaj gelmiyor
En çok da o dikkatimi çekti. O dönemde basit bir sıcaklık, sürücü konusuna bile onlarca mesaj gelir tartışılırdı şimdi güncel konularda hiç biri yok.

Ya forum kültürü gerçekten öldü ya da ai bu alanı domine ediyor.

herkes sıkıntılarını yapay zeka ile halledebiliyor. bir yandan da benim bile eskisi gibi giresim gelmiyor

herkes sıkıntılarını yapay zeka ile halledebiliyor. bir yandan da benim bile eskisi gibi giresim gelmiyor
Evet, aslımda ben de eskisi gibi nette aratarak zaman kaybetmek istemiyoeum ama her şey ai ile yapılıyor olamaz diye düşünüyorum.

İyi forumlar arkadaşlar. Yanlış hatırlamıyorsam bu forumu en aktif kullandığım dönem 2024 yılıydı. O dönemlerde belkide en aktif forum sitesiydi. Günün saati fark etmeksizin. Şu an yeni hesabım ile girdim fakat o eski aktiflikten eser yok. O dönemde bilinen kullanıcılardan hatırladıklarıma baktım, hiçbiri son giriş olarak aktif değil. 2 yılda yapay zeka'nın eseri mi bu, yoksa başka bir şey mi oldu? Sınav ve iş sürecim dolayısıyla genel manada sosyal medyada aktif değildim. Sınav bitince yeni yeni açılım yapıyorum.
pandemi zamanı çok aktif o zaman bayada donanımlı üyeler vardı sonra çoğunu banladılar saçma sapan çoluk çocuk foruma doldu şimdi teknik sorun yazmayı bırak sadece ezberden cevaplar veren üyeler kaldı ondan dolayı forum aktifliği düştü bende artık çoğu zaman girmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyle ya. Teknik bir konu açınca falan eskisi kadar mesaj gelmiyor
hocam teknik konuya cevap verecek adamlar artık bizim foruma girmiyor olanlarıda banladılar zamanla zaten

pandemi zamanı çok aktif o zaman bayada donanımlı üyeler vardı sonra çoğunu banladılar saçma sapan çoluk çocuk foruma doldu şimdi teknik sorun yazmayı bırak sadece ezberden cevaplar veren üyeler kaldı ondan dolayı forum aktifliği düştü bende artık çoğu zaman girmiyorum
Hocam peki eski ortama benzer bir yer var mı kullandığınız, varsa özelden yazar mısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,685
Üyeler
199,881
Son üye
Zadex

Geri