Öneri 2k OLED Monitör Önerisi

Hocam o paralara samsung mat panel alma bence glossy çok daha iyi
Hocam aşağıda videosu var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca dual mod monitörler native 1080p gibi olmuyor aklında bulunsun

bu iki samsung monitörden birine ne dersiniz?

bu iki samsung monitörden birine ne dersiniz?
Bunu alabilirsiniz

Bir de mümkün olduğunca qd oled monitör seçin

çoğunlukla cs oynayacağım için almışken en yüksek hz olsun dedim ve samsung g6 500hz olanı aldım.

@Tayfunns bir bakıver reis

hocam glossy panele pek sıcak bakamıyorum odam balkonlu ve tüm gün deli gibi güneş ışığı alıyor ve perdeyi kapatsam dahi içerisi normal bir odadan daha aydınlık o yüzden mat ekran daha iyi olur bence.
Qd Oled ışığı sevmez. Polarizer bulundurmadığı için ışık altında morarmaya başlıyor qd oled. Eğer mat kaplama kullanılırsa morluk aşırı artıyor. Üstelik grenli, puslu bir görüntü de elde ediyorsun. Siyahları da bozuyor. Renkleri de soluk göstermesine sebep oluyor.
14949.webp
14951.webp
14953.webp

14955.webp
14957.webp

Son düzenleme:
Qd Oled ışığı sevmez. Polarizer bulundurmadığı için ışık altında morarmaya başlıyor qd oled. Eğer mat kaplama kullanılırsa morluk aşırı artıyor. Üstelik grenli, puslu bir görüntü de elde ediyorsun. Siyahları da bozuyor. Renkleri de soluk göstermesine sebep oluyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çoğunlukla cs oynadığım için yüksek hz tercih ettim. Diğer markaların 280hz üstü modelleri bu monitöre göre çok daha pahalı o yüzden gündüz morarsa da çok önemli değil diye düşünüyorum.

Geri