6800 TL'ye Razer Viper V3 Pro Faker Edition Alınır mı?

Bir mouse'a bu kadar para verilmez diyenler elbet çıkacaktır ama LoL'de mouse hakimiyetinin ve klavyenin pc'den daha önemli olduğunu düşünüyorum. O yüzden kaliteli bir şey almak istiyorum. Sizce bunu almalı mıyım yoksa alternatif daha iyi bir şeyler önerebilir misiniz?

7700'e mouseların kralı... Wraithten neden almak istemiyorsunuz ?

Bir mouse'a bu kadar para verilmez diyenler elbet çıkacaktır ama LoL'de mouse hakimiyetinin ve klavyenin pc'den daha önemli olduğunu düşünüyorum. O yüzden kaliteli bir şey almak istiyorum. Sizce bunu almalı mıyım yoksa alternatif daha iyi bir şeyler önerebilir misiniz?
WLMouse Beast X Max Bir Bak Bence 42 Gram Olması Lazım Ve Daha İyi Sanki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

WLMouse Beast X Max Bir Bak Bence 42 Gram Olması Lazım Ve Daha İyi Sanki
Darmoshark M5 Air Karbon Fiber Wireless Mouse Ve Bu 33 Gram 8000 Hz 30000 Dpi Galiba 4849 Fiyatıda Galiba

7700'e mouseların kralı... Wraithten neden almak istemiyorsunuz ?
Bana göre dolandırıcılardan farkı yok Wraith'in. 10 Kişi alışveriş yapıyorsa 5'i pişman. Bedava verseler hiçbir ürününü kullanmam. Teknoloji forumlarında bu kadar sevilmesini de Youtube'da herkese verdikleri sponsorluktan dolayı olduğunu düşünüyorum. Beyin yıkıyolar yalandan yere överek.

Bana göre dolandırıcılardan farkı yok Wraith'in. 10 Kişi alışveriş yapıyorsa 5'i pişman. Bedava verseler hiçbir ürününü kullanmam. Teknoloji forumlarında bu kadar sevilmesini de Youtube'da herkese verdikleri sponsorluktan dolayı olduğunu düşünüyorum. Beyin yıkıyolar yalandan yere överek.
İade kısmında kötüler ama politika değişmişti en son. 3 ürün aldım hiç birinden pişman değilim. Sponsor kısmı doğru bazen bende mi setup sayfası açsam diye düşünüyorum.

Bana göre dolandırıcılardan farkı yok Wraith'in. 10 Kişi alışveriş yapıyorsa 5'i pişman. Bedava verseler hiçbir ürününü kullanmam.

Wraith iade ve değişim politikalarını değiştireli nerdeyse 1 ay oluyor.

Razer çok övülüyordu. Kesin Viper pro v3 alacağım diyordum bu yorumun üzdü. Sence ne alayım? Bu kalitede ne tavsiye edersin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wraith bana bedava ürün gönderse ertesi gün yollarım öyle söyleyeyim başkan. :D Başka önerin var mı?
vıper v3 pro düz kulanıyorum bende bayada memnunum ınsandan ınsana degısıyor demekkı :D

Geri