Akım Koruma Priz Önerebilir Mısınız

razorghc

80+
Reaksiyon skoru
12
Akım koruma priz önerebilirsiniz arkadaşlar 2li 3 lü 4 li hiç farketmez mimimum 2 olsa bile yeter yani bilgisayar için bir problem yaşamak istemiyorum oyüzden aşşağıda sistem özelliklerim var bunda bi sorun yaşamasam yeterli
1660 ti
İ5 10400f
16ram

Çok teşekkür ederim ama 15 güne kadar indirm devam eder mi? bide daha kaliteli bişey varmı buna göre
bende arkadaşın önerdiği uzatmayı kullanıyorum alman markası çok memnunum defalarca elektrik kesişntisi yaşadım deprem bölgesindeyim bana mısın demedi. tunçmatikler gibi tek kullanımlık da değil

Çok teşekkür ederim ama 15 güne kadar indirm devam eder mi? bide daha kaliteli bişey varmı buna göre
İndirim kısmı belli olmaz hocam net bir şey söyleyemem. Daha kaliteli olarak da Schneider/Apc veya Brennenstuhl markasının ürünlerine bakabilirsin fakat fiyat olarak baya fark vardır bu ürüne göre.

Yorum olmamasına falan takılma bu arada, Alman malı bir ürün ve araştırdığında teknik verileri şeffaf bir şekilde verdiğini görürsün.

bende arkadaşın önerdiği uzatmayı kullanıyorum alman markası çok memnunum defalarca elektrik kesişntisi yaşadım deprem bölgesindeyim bana mısın demedi. tunçmatikler gibi tek kullanımlık da değil
Tunçmatik düşünuyordumda ben sence almalımıyım. Ve bu attığınız alman markalı prizin indirimi nezamam biter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirim kısmı belli olmaz hocam net bir şey söyleyemem. Daha kaliteli olarak da Schneider/Apc veya Brennenstuhl markasının ürünlerine bakabilirsin fakat fiyat olarak baya fark vardır bu ürüne göre.

Yorum olmamasına falan takılma bu arada, Alman malı bir ürün ve araştırdığında teknik verileri şeffaf bir şekilde verdiğini görürsün.
Tamamdır indirim bitmese eğer bunu alacağım teşekkür ederim

Tunçmatik düşünuyordumda ben sence almalımıyım. Ve bu attığınız alman markalı prizin indirimi nezamam biter

indirimi bilemeyiz ama tunçmatik önermem. o tek seferlik koruma sunuyo sonra normal priz olarak kullanırsın ama bu direkt akım korumalı öneririm

Bulunduğun şehirde Vatan'dan da alabilirsin aynı fiyattır. Ama ne kadar bu fiyatta kalır bilemem; belki bir ay kalır belki iki gün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,317
Üyeler
200,344
Son üye
Roxytthe

Geri