❌İndirim Bitti! Bargello Parfümlerde 100 Lira Kupon - Alt Limit Yok!

Calypsoo

80+
Reaksiyon skoru
107
Bargello marka parfumlerde "GUZEL100" koduyla 100 lira indirim oluyor. Alt limit yokmus.

200 liraya geliyor bu.

1000099078.webp

Kod tükendi

Daha once kullandim ana bir kotulugunu gormedim. 200 300 liralik seyden 2000 liralik performans beklenmez bence. Neden oyle dediniz ki?
Yani hocam 25 tane parfümü olan birisi olarak artık bargelloda denediğim parfümlerin sadece açılışta iyi koktuklarını söyleyebilirim. 2 saati bulmuyorlar benim tenimde. Şahsen yakın fiyata daha iyi muadil markalar olduğunu düşünüyorum.

Yani hocam 25 tane parfümü olan birisi olarak artık bargelloda denediğim parfümlerin sadece açılışta iyi koktuklarını söyleyebilirim. 2 saati bulmuyorlar benim tenimde. Şahsen yakın fiyata daha iyi muadil markalar olduğunu düşünüyorum.
öneri

şuan avon kullanıyorum kalıcı parfüm önerebilir misiniz?
Yani hocam kalıcılığı ve yayılımı iyi olan bunun yanında genel beğenisi yüksek olan parfümler:
Blue De Chanel
YSL Y
SWY Intensely
Le Male Elixir
Le Male Le Parfum
Le Beau Le Parfum
Le Beau Paradise Garden
Bunlar bence iltifat bombaları. İlk ikisi dört mevsimlik olarak önerebileceğim parfümler. İkisini de Famak De Fragancia iyi yapıyor. Bunun dışında eğer denemek isterseniz:
Side Effect
Aventus
Althair
Bu üç parfüm de çok beğeniliyor. Aventus 4 mevsimlik.

Yani hocam kalıcılığı ve yayılımı iyi olan bunun yanında genel beğenisi yüksek olan parfümler:
Blue De Chanel
YSL Y
SWY Intensely
Le Male Elixir
Le Male Le Parfum
Le Beau Le Parfum
Le Beau Paradise Garden
Bunlar bence iltifat bombaları. İlk ikisi dört mevsimlik olarak önerebileceğim parfümler. İkisini de Famak De Fragancia iyi yapıyor. Bunun dışında eğer denemek isterseniz:
Side Effect
Aventus
Althair
Bu üç parfüm de çok beğeniliyor. Aventus 4 mevsimlik.
daha bütçe dostu önerilere açığım :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,997
Üyeler
200,266
Son üye
Legolas#

Geri