Herkes Overrated Olduğunu Düşündüğü Şeyleri Paylaşsın

1- Valorant - Herkes konuşuyor sanki dünyada 1 adet oyun var. Yok başka işletim sistemi Kurmam valorant oynatmıyor vesaire.

2- Olmazsa olmaz yapay zeka zımbırtıları. İyi ki bir deli kuyuya taş attı.
İşlemcilere de NPU lar yerleştirmişler sanki bide ev ortamında bilim adamı gibi herkes kod yazıp yapay zeka eğiticek. Artık onlarla ne yapıcaklarsa öyle değerli şeymiş gibi övüyorlar balon gibi şişirip heveslendiriyorlar mileti. Bir işe yarasa bari

3- Yayıncılık - Herkes yayıncı olmuş fenomen olmuş anasını satıyım. Millet ne ara yayıncılığa bu kadar değer verdi bilemiyorum. Eline telefon veya PC geçen kişi direk canlı yayın açma derdinde.

1- Valorant - Herkes konuşuyor sanki dünyada 1 adet oyun var. Yok başka işletim sistemi Kurmam valorant oynatmıyor vesaire.

2- Olmazsa olmaz yapay zeka zımbırtıları. İyi ki bir deli kuyuya taş attı.
İşlemcilere de NPU lar yerleştirmişler sanki bide ev ortamında bilim adamı gibi herkes kod yazıp yapay zeka eğiticek. Artık onlarla ne yapıcaklarsa öyle değerli şeymiş gibi övüyorlar balon gibi şişirip heveslendiriyorlar mileti. Bir işe yarasa bari

3- Yayıncılık - Herkes yayıncı olmuş fenomen olmuş anasını satıyım. Millet ne ara yayıncılığa bu kadar değer verdi bilemiyorum. Eline telefon veya PC geçen kişi direk canlı yayın açma derdinde.
Valla Valo hiç aklıma gelmemişti kesinlikle katılıyorum.
Çipiti yeterdi aslında ya...
Bunlar hep para işte, para nerde insanlar orda.

Valla Valo hiç aklıma gelmemişti kesinlikle katılıyorum.
Çipiti yeterdi aslında ya...
Bunlar hep para işte, para nerde insanlar orda.
Bende sadece GPT yapay zeka olarak kalmasını isterdim. Az daha donumuza kadar yapay zeka eklesinler. O kadar abarttılar valla.

Valla hocam yanlış anlama ama piyasadaki tüm tavukçuların en vasatı popyes bu arada ya. İstisnasız ne zaman denk gelse, ne zaman aldıysam, hangi şubeden alırsam alayım tavukları hep çiğ. Doyuyo'da makarna mı varmış ben hiç yemedim. Burger de yemem sadece tender.
Çok nadir yiyorum zaten bu tarz fast food onlarda da yaşadığım tecrübeler bu şekilde.
popeyes bizim burda en iyi şube olabilir yediğim en iyi fastfood popeyesdır mükemmel yapıyorlar burada iyi bi şubede denemeni öneririm

Herkes kendince "balon" olarak gördüğü, İngilizce tabirle size göre "overrated" olan ürünleri paylaşabilir mi, kimler neler düşünüyor merak ettim. İlginç şeyler çıkabilir.

Bu teknolojik bir şey olmak zorunda değil. Bir futbolcu olabilir, araba modeli de olabilir, mutfak eşyası da olabilir, yemek de olabilir. Tamamen size kalmış, neler çıkacak bir görelim.

Hakarete varmadan herkesin paylaşımı da her türlü yoruma açık olsun, aynı zamanda neyin neden olduğunu tartışalım.

Herkes en fazla 3 ürün söyleyebilsin.

Ben başlıyorum;

• 9070XT
  • Aula F75
  • Pizza
9070xt
cajun corner
nebi akgün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valorant
talon bıçağı
xbox 9. nesil
dying light 1 hikayesi
karambit(karambitim olsa satar başka bıçağa geçerim güzel ama o kadar da güzel bıçak değil bence)

Son düzenleme:
Herkes kendince "balon" olarak gördüğü, İngilizce tabirle size göre "overrated" olan ürünleri paylaşabilir mi, kimler neler düşünüyor merak ettim. İlginç şeyler çıkabilir.

Bu teknolojik bir şey olmak zorunda değil. Bir futbolcu olabilir, araba modeli de olabilir, mutfak eşyası da olabilir, yemek de olabilir. Tamamen size kalmış, neler çıkacak bir görelim.

Hakarete varmadan herkesin paylaşımı da her türlü yoruma açık olsun, aynı zamanda neyin neden olduğunu tartışalım.

Herkes en fazla 3 ürün söyleyebilsin.

Ben başlıyorum;

• 9070XT
  • Aula F75
  • Pizza
Nike Airforce
Enerji içeceklerinin tümü-her markası
Kestane

Böcek videoları, makarayız komiğiz dimi abi 🤮
türkleri aşağılamak için çıkmış bir akım , turkroach diyorlardı 4chandeki obezler turklere. sonra kendini komik sanan bir takım arkadaşın paylaşmasıyla akım oldu. komik değil aslında hiç bence de. @Mujka ile ilk kavga sebebimiz ilk ve son olsun mujkacım seviyorum seni

türkleri aşağılamak için çıkmış bir akım , turkroach diyorlardı 4chandeki obezler turklere. sonra kendini komik sanan bir takım arkadaşın paylaşmasıyla akım oldu. komik değil aslında hiç bence de. @Mujka ile ilk kavga sebebimiz ilk ve son olsun mujkacım seviyorum seni
Ben Twitter'daki kürtçülük düzeyinde solculuk yapan tiplerde gördüm bu akım çıkmadan çok önce, hem o yüzden antipatiğim hem de gram komik değil.

Geri