RTX 5070 Ti Colorful İgame Ultra Oc Sff Alınır mı ?

WinTr

80+
Reaksiyon skoru
7
n11'den Colorful Igame Geforce Rtx 5070ti Ultra Oc Sff Gddr7 256bıt 16gb-v 16gb Gaming Oyuncu Ekran Kartı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Şöyle bir kart çıktı karşıma Sff yazıyor ama hiçbiryerde İgame ultra oc Sff incelemesi bulamadım. Sizce alınır mıı???

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bunun pembesi > bütün tasarimlar

Öyle de bunu ilk gördüm battle aX le aynı fiyata satıyor

SFF Igame normal Igame ile boyutları aynı.

Ölçüleri battlax a göre sff gibi kalıyor gerçekten, battlax 330cm igame 300cm.İlginç premium diye geçiyor ama BattleAx dan iyi mi kötü mü anlamadım hala

Ölçüleri battlax a göre sff gibi kalıyor gerçekten, battlax 330cm igame 300cm.İlginç premium diye geçiyor ama BattleAx dan iyi mi kötü mü anlamadım hala
bende battle ax almayı planlıyordum ama bunun tasarımıda o biçim miş ha kararsız kaldım şimdi

Modeli araştırdım yeni çıkmış, ilerleyen günlerde daha fazla düşer sanırsam fiyatı bilemiyorum ama boyutuna göre 5.5 boruluk bir soğutması var. BATTLEAX 7 BORUYDU. Hala soru işareti ama alasım var 😁

n11'den Colorful Igame Geforce Rtx 5070ti Ultra Oc Sff Gddr7 256bıt 16gb-v 16gb Gaming Oyuncu Ekran Kartı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Şöyle bir kart çıktı karşıma Sff yazıyor ama hiçbiryerde İgame ultra oc Sff incelemesi bulamadım. Sizce alınır mıı???
bu yeni mi çıktı tasarımı güzelmiş
bende düz beyaz igame var soğutması ve sessizliği iyi

@Che_ senin tam model ismi nedir sonunda Z ya da W varmı. Şimdi bu model hoşuma gitti ve igame ler normale premium bu modelde öyleyse fiyatına göre iyi geldi alacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
@Che_ senin tam model ismi nedir sonunda Z ya da W varmı. Şimdi bu model hoşuma gitti ve igame ler normale premium bu modelde öyleyse fiyatına göre iyi geldi alacağım.
Colorful igame ultra w oc
w white anlamında

Anladım sff olmayanda 30cm gösteriyor doğru mu. Sizdeki modelde boyut olarak Küçük mü

Merhaba aldınız mı acaba ekran kartını ?

Aldım kargoya verilmeden iade ettim.Nedeni yeterli araştırma yok Yeni bir model ama görünüşü çok iyi.
Araştırmalarımda BattleAx kadar iyi bir soğutma bloğu olmadığını gördüm .Halbuki aynı fiyata satılıyor ama İgame premium model olarak geçiyor sff i. belki aynı soğutma performansını verecek bilmiyorum.Sonuç olarak giriş seviye diğer markalardan daha iyi olsa da BattlAx varken aynı fiyata Soru işaretine oynamak istemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,982
Üyeler
200,559
Son üye
cetinkaya

Geri