ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,270
2ne fiyat çekti bayi
2ne fiyat çekti bayi
paraya bak be
sandero copune 1.5 vereceğime egeaya 2.5 veririm o kadar fark var benceparaya bak be![]()
evet en mantıklı seçenek bu gibi türkiyede parça ve usta işi çok önemli tutulan bir araç alıp ilerde satarkende sıkıntı çekmemek lazımhocam yeni sıfır araçların kronigi ve piyasası belli olmuyor benim tavisyem temiz kronigi ve parcası bol olan bi arac almanız
malzeme kalitesi vs olarak tatmin etmesede, sıfır arabadır mantığıyla almış tekerine taş değmesin güle güle kullansınyakın bir arkadaşım mart ayında 1260 bine dolu paket almıştı şuana dek 7 bin km yaptı ve memnun diyebilirim ülke şartlarında malesef ki sıfır olarak parasının arabası
abi eski arabadan illallah eden birisi olarak yeni araba olsun reno olsun dacia egea olsun mantığındayımMercedes yada Passat alın daha iyi
Hocam yıllardır ailemde o kafayla araba aldı ama konfor sıfır ve kaporta kağıt gibi arkadaş 2017 Passat aldı 1.4 tsı manuel 124km de o bile daha konforlu yeni motorların motor ömrü az ve kroniği çokmalzeme kalitesi vs olarak tatmin etmesede, sıfır arabadır mantığıyla almış tekerine taş değmesin güle güle kullansın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
abi eski arabadan illallah eden birisi olarak yeni araba olsun reno olsun dacia egea olsun mantığındayım
Herkesin bakış açısı tabi rahatlık konforluk bir şey yok bu arabalarda ama iş görsün yeter mantığıyla alınabilirHocam yıllardır ailemde o kafayla araba aldı ama konfor sıfır ve kaporta kağıt gibi arkadaş 2017 Passat aldı 1.4 tsı manuel 124km de o bile daha konforlu yeni motorların motor ömrü az ve kroniği çok
Geçenlerde instagramda gördüm clio önden hafif bir kazaya karışmış sadece tamponu kırılmış çok büyük bir hasar yok. 180.000 TL'ye toplamışlar. Ulan hani parçası işçiliği ucuzdu clionun dedim.Bunun gibi çöp arabaları satmak için eski arabalar inanılmaz arızalı çok masraflı algısını yaydılar piyasaya bizim papağanlarda hiç bişey bilmeden başladı tekrarlamaya.
Sıfır arıza cıkarmıyor diye sıfır alınca bedava mı biniyorsun? bayiden cıkardığın gibi %20 değer kaybediyor her sene 15-20k rutin bakıma masraf yapıyorsun normal otomobilin bakımı en kaliteli ürünler ile 6.000TL yi 1 kuruş aşmıyor.
Ne bindiğin arabadan zevk alıyorsun ne de sana konfor yaşatıyor, yarın satarken bir ton değer kaybıyla satıyorsun, her sene bayi seni garanti ayağında bakımda öpüyor ama SIFIR kanka diğeri masraflı. Troll papağanları dinleme bayiler sıfır arac satmak için sosyal medyada algı yapıyor.
Bu arabayı filolar dışında 10 tane normal insan almaz
2. el de aldığın bir araba sana 50k masraf cıkarsa bu saydıklarımın yanında hiçbişey. Sadece kalitesi ve konforu bundan iyi olduğu için verilir.
Sportif araç benim zevkim değil ben gemi gibi duran konforu yüksek arabalar seviyorum. Ama g20 bir başka yani en sevmeyen adamı bile kendine hayran bırakırg20 aldın mı nası ruh var ama off
en kral seçim doğru seçim olmuş