Sözel 17 K Sıralama Yaptım Mezuna Bırakmalı Mıyım

Heyoo1

80+
Reaksiyon skoru
0
sözelde 17 k yaptım ama benim istediğim bölüm devlet üniversitesinde 10 k sıralama istiyor özel okulda burslu tutuyor ama orayı da çok istemiyorum obp m 96 sizce bir sene daha gireyim mi

sözel 10k 1 yılda rahat çekersin bence istediğin bölüm için değer mezuna kalmak

sözelde 17 k yaptım ama benim istediğim bölüm devlet üniversitesinde 10 k sıralama istiyor özel okulda burslu tutuyor ama orayı da çok istemiyorum obp m 96 sizce bir sene daha gireyim mi
arkadasim rekabet ilk 5 bin icerisinde mi ne donuyor demisti tam hatirlamasamda ki bence imkaniniz varsa zorlayabilirsiniz daha iyisini yaparsiniz

Özel eğitim dışında herhangi bir öğretmenlik artık okunmayacağına göre mezuna bırakabilirsin.

imkansız değil ama tam burslu geliyorsa bence git 1 seneni heba etme yüz kızartıcı suç işlemediğin sürece ev diye yıllarca üniversiteyi bellemedigin sürece tam bursun kesilmez normal diğer öğrenciler gibi kykdan yararlanırsın

Hocam hayatından 1 sene gitmesini nasıl bu kadar kolay göze alıyorsunuz hadi 70 80k yaparsın yada istediğin üni için 30 40k daha olur ama 17k yapmışsınız dışardan 100 eleman çevirin en baba 20 3p tanesi benim hedefim 10 5k der. Yani şahsi görüşüm istediğiniz bölümü gene başka şehir başka üniversite ama güzel bir üniversitede her türlü okursunuz bölüm aynı sonuçta zaman kısa insan hayatında parayı bulur zamanı bulamaz sen şimdi girsen okusan sonra atansan maaşın yatıyor askerliğin bitmiş yani mezuna kalmışsenden mezuna kalmamış sen hayata 1 sene erken başlıyor. Mezun psikolojiside iyi olacagini sanmıyorum sana diyecekler kaç k ile mezuna kaldın 17k duyunca sana deli diyende olacak hata yaptın diyende olaacak içinde de kalabilir bunları iyi düşün karar ver sen şuan mezun olmuş ve işe başlamış 25 yaşındasın, karşında 25 yaşında üniversitesinin bitmesine 1 sene kalmış sen duruyor sohbet ettiğinizi düşünün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama mezuna kalırsanda eğer hedefin 10k değil derece olmalı karar senin tabii ki bu benim gorusum

imkansız değil ama tam burslu geliyorsa bence git 1 seneni heba etme yüz kızartıcı suç işlemediğin sürece ev diye yıllarca üniversiteyi bellemedigin sürece tam bursun kesilmez normal diğer öğrenciler gibi kykdan yararlanırsın
tam burslu değil ama yüzde 50 burslu geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de Balıkesirde bu bölümü yeni açmışlar 17 k ile ilk sıralara yazsam gelme şansı var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,052
Üyeler
200,284
Son üye
şerbetçi

Geri